Translate

вторник, 7 декември 2021 г.

През декември YALTA ART ROOM с две премиери


Най-новото театрално пространство у нас работи на пълни обороти

 

 

През м. декември на сцената на най-новото преоткрито пространство за млади артисти YALTA Art Room ще се случат две премиери – на моноспектакъла „Аз победих“ по текст на Ярослава Пулинович и на „Д-р Шребер“ - психоаналитично прозрение за спасението, авторска интерпретация, вдъхновена от Зигмунд Фройд и Даниел Пол Шребер. Режисьори следователно на двете представления са Ана Батева и Елица Йовчева. Замесените актьори са Мартина Пенева и Цветан Пейчев и Елица Йовчева. Премиерните дати на „Аз победих“ са 2 и 9 декември, а на „Д-р Шребер“ - 14 декември. Началният час е 19,30.

Сдружението SPAM Studios реализира най-новия си моноспектакъл „Аз победих“ от Ярослава Пулинович след големия успех на първата част на вече нашумелия моноспектакъл „Мечтата на Наташа“, в който участва актрисата Поля Йорданова. Именно ролята ѝ на тинейджър бунтар там и донесе ИКАР 2021 в категория ДЕБЮТ.

Във втората част на пиесата, озаглавена като спектакъл с името „Аз победих“, главната и единствена роля поема младата актриса Мартина Пенева, щатна актриса в Пазарджишкия театър, ученичка на проф. Иван
Добчев. 

Както в моноспектакъла "Мечтата на Наташа", и тук темата за възпитанието на децата е в основата на представлението. С тази разлика, че героинята е максимално обгрижена от родителско внимание.

 

 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар