Translate

сряда, 8 декември 2021 г.

22-годишен участник е големият победител във 5G Live националния онлайн куиз на Теленор

Излъчваният на 5G лайв стрийм от оператора събра над 6000 желаещи да  да участват

 

 

Оспорвана битка се разигра по време на финалното издание на 5G Live национален онлайн куиз на Теленор. Най-добрите трима кандидати от предходното издание миналата седмица се изправиха срещу многократния куиз победител Мартин Иванов. 22-годишният Георги Хаджиникифоров грабна титлата на най-добър куизър и доказа знанията си в поредица от седем рунда от по седем въпроса.

Тримата победители се състезаваха онлайн от различни точки на страната, докато Мартин Иванов бе в студиото на 5G Live Национален онлайн куиз, на Теленор, където, заедно с водещия Николаос Цитиридис, се забавляваха и направиха куиза наистина интересен за всички, които наблюдаваха 5G събитието онлайн.

“Беше много вълнуващо да се изправя срещу такова светило в областта, какъвто е Мартин Иванов. Признавам, че беше по-лесно да се състезаваме дистанционно, но въпросите и цялото преживяване бяха все така динамични. За мен най-предизвикателни се оказаха тези свързани с физика, но за сметка на това имах късмет и повечето въпроси, които се падаха, бяха все по теми, в които имам интерес”, сподели победителят Георги. 

И този път съдържанието на формата не разочарова с предизвикателни въпроси, които включваха теми като физика и технологии, спорт, изкуство, география, митология, стари имена на български градове и езици, където  участниците трябваше да отгатват по слух верния отговор, след като чуят избрани аудио записи. 

“За мен е много ценно това, че голяма компания като Теленор вижда и разбира нуждата от точно такъв тип забавление, в който знанията и смисленото онлайн съдържание са приоритет. Участвал съм в много подобни активности и със сигурност мога да заявя, че това е най-мащабният онлайн куиз у нас, а благодарение на 5G технологията виждаме как можем да достигнем до още повече хора и да им дадем възможност за едно по-смислено забавление, което ще им осигури и ценни знания, надявам се”, коментира Иванов след края на куиза.

Надпреварата бе наистина оспорвана и до последния момент, когато разликите в точките на участниците не бяха големи. Вълнението бе не само за тях, но и за всички пред екраните, защото зрителите също имаха възможност да участват в приключението като отговорят на специален въпрос във Facebook профила на Теленор. На финала бе изтеглен и победител от публиката, който е отговорил на въпроса правилно, на томболен принцип и получи супер 5G смартфон Samsung Galaxy A32.

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар