Translate

вторник, 7 декември 2021 г.

За Коледа Е-Академия подарява на учителите вълнуваща среща с топ-журналист

 Иновативната инициатива на издателство Клет продължава с разговор с телевизионния водещ Светослав Иванов

 

 

Инициативата Е-Академия на издателство Клет България продължава през декември с нова
среща, която ще докосне хората, които боравят ежедневно  със словото - учителите. В последното за годината издание аудиторията ще има шанса да се включи в среща с телевизионния водещ на предаването “120 минути” по bTV Светослав Иванов.

В навечерието на коледните и новогодишните празници, на 9 декември от 17:30 часа, топ-журналистът ще сподели по своя искрен и неповторим начин размисли за „Силата на словото“. „В момент на криза и разделение е много важно как използваме думите. Защото те могат да раняват и разделят, но и да обединяват и изграждат“,  убеден е Светослав Иванов.

Коментарите му в студиото на предаването „120 минути” по bTV живеят дълго в социалните мрежи след излъчването им в неделния ефир. За разлика от телевизионния екран Е-академията на издателство Клет България дава възможността на всеки присъстващ да отправи към водещия своите въпроси.

Със сигурност срещата с трикратно обявявания за „Репортер на годината на bTV”, носител на „Робер Шуман” за телевизия на ЕК, носител „Златно перо” за цялостен принос към журналистиката на СБЖ и наградите „Димитър Цонев” и „Даниела Сеизова” ще бъде изключително преживяване за аудиторията, което не бива да бъде пропуснато.

Такава е и целта на инициативата Е-Академия  - в тези трудни за всички времена да подпомогне българските учители в личностното им усъвършенстване и развитие на практическите им умения в професията.

За регистрация в  онлайн срещата: https://bit.ly/3r2UcKd 

Няма коментари:

Публикуване на коментар