Translate

неделя, 14 ноември 2021 г.

Ergo мониторите на LG от второ поколение предлагат максимален комфорт

Новите Ergo Dual и Ergo Single са лесни за инсталиране и с по-широк обхват на движение за всички професионалисти

 

 

LG Electronics /LG/ продължава да разширява границите на производство, удобство на потребителя и
гъвкавост на работното пространство в съвременната ера с най-новата си серия монитори LG Ergo. Идеални за дома или офиса и всичко между тях, LG Ergo Dual
/модел 27QP88D/ и LG Ergo Single /модел 32QP880/ се отличават с максимална регулируемост, лесна инсталация и изключително IPS качество на картината с QHD резолюция /2560 x 1440/.

За първи път представена преди година, серията LG Ergo е проектирана да предоставя превъзходно изживяване на дисплея с по-голям ергономичен комфорт. Моделите от второ поколение предлагат на потребителите още повече стойност и гъвкавост с подобрена възможност за регулиране на височината и завъртане, което прави споделянето на екрана с други хора и работата в изправено положение по-лесно от всякога. И двата нови модела продължават да предлагат същата безпроблемна способност, както преди, да бъдат поставени близо или далеч от потребителя, без да се налага да регулирате точката на монтаж. Нещо повече, Ergo Dual предлага диапазон за регулиране на височина от 150 милиметра, докато Ergo Single изминава 130 милиметра, като и двата могат да се въртят на 335 градуса.

С по-широк обхват на движение, тези монитори могат да отговорят по-добре на индивидуалните предпочитания на всеки потребител. С 27-инчовия си дисплей, LG Ergo Dual може да бъде настроен в различни полезни конфигурации, включително един до друг в пейзажна ориентация, единият дисплей в портрет, а другият в пейзаж, и двата подредени вертикално или дори обърнати в противоположни посоки .

32-инчовият дисплей, предлаган в LG Ergo Single, е идеален за потребители, които предпочитат голямо, безпроблемно работно пространство.

Както двойните, така и единичните модели вече са по-лесни за инсталиране с шарнирни рамена, които се закрепват сигурно без винтове към бюра и плотове с максимална дебелина от 75 милиметра. Изисква много малко място на работния плот за чисто, незатрупано работно пространство, патентованият C-Clamp на LG използва тънка, здрава втулка, която позволява на потребителите лесно да закрепят стойката на ръба на бюрото или отвора за кабел, за да започнат работа или игра за нула време . Нещо повече, и двата монитора LG Ergo могат да зареждат лаптоп чрез еднокабелното решение USB-C, докато Ergo Dual също позволява на дисплеите да се свързват последователно чрез DisplayPort.

„Моделите LG Ergo за 2021г. са усъвършенствани решения за работни станции, предназначени да осигурят максимална гъвкавост с всички възможности на дисплея, които съвременните напреднали потребители изискват“, каза Джанг Ик-Хван, старши вицепрезидент и ръководител на ИТ бизнес звената на LG Electronics Business Solutions Company . „Както Ergo Dual, така и Ergo Single предлагат удобство за потребителя от следващо ниво, първокласно IPS качество на картината и набор от полезни функции, които потребителите очакват от първокласните монитори на LG.“

Новата серия LG Ergo ще започне да се предлага на ключови пазари по целия свят от този месец.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар