Translate

петък, 19 ноември 2021 г.

Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър според зрителите на БНТ

Обявиха номинираните в категория Образование, а гласуването за тях продължава до неделя

 

 

 Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър, според зрителския вот на БНТ и „Любимците на България“. Тя е автор, влогър и откривател. Едва на 18 години, написва дебютната си книга „Щастливей”, която печели „Детска Вазова награда за литература” за 2019 г., няколко месеца след издаването ѝ. Снима видеа откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се превръща в един от най-следваните в България. Изи има над 278 000 последователи в социалните си мрежи, които ежедневно се забавляват, учат и променят заедно с нея.

В класацията бяха номинирани още Лазар Ангелов, Николета Лозанова, TheClashers, Антоанет Пепе, Тита и Айде БГ.

„Любимците на България“ продължава с гласуването в категория Образование, в която водещият Миро представи личностите, събрали най-много зрителски предложения. Гости и коментатори в студиото бяха Евгения Пеева /основател на „Заедно в час”/, Росен Стоянов /професор по медии и комуникация в НБУ/, проф. Николай Овчаров и журналистът Георги Милков.

Видеата на номинираните в категория Образование на „Любимците на България“ може да гледате на bnt.bg/lubimcite. Гласуването за тях продължава до неделя, 21ноември.

Гледайте „Любимците на България“ всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1 с водещ Миро.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар