Translate

вторник, 19 октомври 2021 г.

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 2022г.

Събитието ще се състои на 9 ноември 2022 г. в зала 1 на НДК

 

 

Концертът на Мирей Матийо се отлага за 9 ноември 2022г. в зала 1 на НДК. Събитието е част от юбилейното турне на грандамата на френския шансон, което носи името „ANNIVERSARY TOUR “Ma Melodie D'amour”. Причината за отлагането на турнето е влошената епидемиологична обстановка в страните в Централна и Източна Европа, където бяха планирани събитията, а решението за промяната при провеждането му бе взето от мениджмънта на френската звезда .

Феновете на Мирей Матийо заслужават да изживеят концерта в пълния му блясък. В този момент обаче подготовката е възпрепятствана от невъзможността да се провеждат концерти от международен ранг поради намаляването на капацитета на залите и риска от разпространението на коронавирус /COVID-19/. Настоящата ситуация изисква разумни действия и поемане на отговорност към публиката, защото най-важна е безопасността и спокойното провеждане на събитието.

Феновете на френската звезда ще могат да се насладят на изпълненията ѝ на 9 ноември 2022г. в зала 1 на НДК. Всички билети, закупени  до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата.

 За повече информация следете Фейсбук страницата на събитието, както и новините на www.eventim.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар