Translate

понеделник, 31 май 2021 г.

Хитовият сериал “Скъпи наследници” завладява ефира на bTV

Високобюджетната и мащабна телевизионна продукция, посветена на голямо, но разединено семейство, влиза в домовете на зрителите всяка делнична вечер

 

 

От тази вечер зрителите на bTV ще могат да се насладят отново на хитовия сериал „Скъпи наследници“, който ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 часа. В нов час, с интересен и вълнуващ сюжет и не на последно място – със силно и запомнящо се актьорско присъствие, свежите епизоди на “Скъпи наследници” ще приковат пред екрана, както хилядите фенове на успешния бг сериал, така и нови такива.

В предаването “Тази сутрин" днес - Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин споделиха незабравими спомени от времето на снимките и разказаха как благодарение на “Скъпи наследници” всъщност актьорите са станали скъпи приятели в живота. И до днес те продължават да се търсят и се виждат често. При новината за завръщането на сериала в ефир, те коментирали с вълнение предстоящия нов старт в онлайн групата си, но за съжаление доброто настроение било помрачено от новината за неочакваната смърт на младата актриса Лорина Камбурова, преди броени дни. В „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин играят сестрата и бащата на Ана, в чиято роля е именно Лорина. Актьорите разказаха, че са прекарали доста време с нея и, че тя винаги е била усмихната и позитивна въпреки трудностите в живота си.

В “Скъпи наследници” зрителите ще се насладят на отличната актьорска игра както на едни от най-големите и уважавани артисти, така и на новото поколение телевизионни актьори, като започнем с Орлин Павлов, който е в главната роля, и продължим с великолепните Цветана Манева, Койна Русева, Георги Кадурин, Досьо Досев, Филип Аврамов, София Бобчева, Иво Аръков, Михаил Билалов и много, много други. Комедийно-драматичният сериал е един от най-успешните и любими на зрителите на bTV и има заснети 170 интригуващи епизода.

„Скъпи наследници“ разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх за една година без да напускат селото за повече от 12 часа. Всичко това ражда множество комични и драматични ситуации, а развръзката е повече от неочаквана.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар