Translate

събота, 19 юни 2021 г.

“BAD HABIT” - дебютен сингъл на НИКА

 

 

Той и клипа на парчето, бяха представени в YALTA клуб. Песента е по нейн текст, а музиката е създадена в съавторство с пианиста-композитор Александър Кипров-син, чийто е и аранжимента. Музикален продуцент е Роберта, а клипът е дело на Росен Михайлов.

НИКА определя себе си като артист, който чрез творчеството си търси да заразява младите с музикалните си послания и да ги мотивира да намерят своята „различност“ в един свят на унифициране. Да имат смелостта и отговорността да застанат зад своите интереси и желания, да не се подчиняват само на трендове и моди, а сами да определят своя светоглед.  

Ники Михайлова /НИКА/ е родена през 2001г. и е израснала в артистично семейство Тя е трето поколение музикант и завършва средното си образование в Национално музикално училище “Л.Пипков”. Носителка е на награди във Великобритания и Северна Македония. Занимава се и с театър, кино и изобразително изкуство. Има участие  в редица разнообразни артистични проекти, сред които: театрални и театрално-музикални _продукции, както и филми  като “Europa Saga” на  History Channel, “Cerise” и други рекламни и музикални клипове. Основната мотивация на младата певица е да се развива като съвременен артист, който свободно прескача границите между жанрове, стилове и различните видове изкуства.

Вижте и чуйте “BAD HABIT” тук - https://www.youtube.com/watch?v=EQ1OCJjw9ec

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар