Translate

петък, 14 май 2021 г.

Storytel предлага 60 дни безплатен тестови период на клиентите на Теленор

Абонатите на стрийминг услугата вече могат да ползват “Плати с Теленор”

 

 

Вече Storytel осигурява на своите потребители още един удобен начин за достъп до библиотеката с 

500 000 аудио и електронни книги. Всички бъдещи слушатели на Storytel ще могат бързо и удобно да заплащат абонамента си, заедно с месечната си сметка към Теленор, благодарение на услугатаПлати с Теленор“. В периода от 13 май до 8 юни всички клиенти на мобилния телеком, които искат да се абонират за Storytel, ще могат да се възползват от удължен 60-дневен безплатен тестови период на услугата. Това може да стане с бърза и лесна регистрация на този уеб адрес.

Бъдещите абонати на Storytel и клиенти на Теленор получават нов сигурен вариант за заплащане на услугата, с получаване на уникален код, с който да извършват бързо и удобно плащане на своя абонамент. При регистрация през уебсайта на Storytel, те получават достъп до аудио библиотеката в няколко лесни стъпки. Първо, избират предпочитания Unlimited или Family абонаментен план. Следва създаване на потребителско име и парола. След това въвеждат мобилния си номер и мигновено получават верификационно текстово съобщение с PIN код. С тази стъпка регистрацията е завършена и безплатният период стартира.

„Да предоставяме страхотни истории на нашите потребители в България вече е възможно с директно плащане през месечната сметка с „Плати с Теленор“. Нашият каталог предлага на потребителите персонализирано и все по-разнообразно дигитално съдържание през мобилното им устройство навсякъде и по всяко време. Това партньорство е много важно за нас, защото е още една стъпка към тази мисия " коментира  Лиза Василева, регионален мениджър България в Storytel.

Storytel разполага с постоянно обновяваща се аудио бибилиотека, която предоставя  на потребителите в България достъп до повече от 2000 заглавия на български език и над 215 000 - на английски. Аудио платформата е една от най-големите стрийминг компании в света с присъствие на 25 пазара. В Stoytel могат да бъдат намерени бестселъри на родни и световни автори, прочетени от любими български актьори, музиканти и водещи. Аудио библиотеката обхваща заглавия във всички жанрове — класическа и съвременна художествена и нехудожествена литература, автобиографии и книги за самоусъвършенстване, както и любими заглавия за детската публика. Платформата предлага и оригинално съдържание – аудиосериали, в които действието се развива в отделни епизоди.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар