Translate

сряда, 12 май 2021 г.

24Kitchen - Мери Бери – тайните на именията

Премиера: 12 май 2021 г. от 12:00 ч.

Излъчване: Всеки делничен ден от 12:00 ч.

 

 

В тази разкошна нова поредица от четири части Мери Бери изследва някои от най-обичаните старинни къщи в страната през призмата на това, с което е най-известна – кулинарията.

Ексклузивната покана към Мери да посети тези невероятни къщи ще я отведе далеч от познатите утъпкани туристически пътеки, за да я срещне със семействата, които притежават тези изключителни домове, и техния начетен, отдаден персонал. Разкривайки детайлите от живота както на горните, така и на долните етажи, тя ще посети градините, кухните и личните помещения, и ще открие тайни, които обикновено са запазени само за приятелите и семейството. Вдъхновена от това, което открива, Мери ще ни отведе в кухнята на къщите, за да създаде своите чудесни ястия, които са вдъхновени от традициите, предавани в тези необикновени домове.

Всеки епизод ще завърши с уникално пиршество, което ще обвърже миналото с настоящето, като същевременно ще отдаде почит на богатата история и влияние на имението.

Известна с пищното си гостоприемство, Мери ще посети величествените домове Highclere Castle или Downton Abbey в Хемпшир, Goodwood House в Съсекс, изискания замък Powderham в Девън и царствения дворец Scone в Perthshire, Шотландия.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар