Translate

четвъртък, 13 май 2021 г.

Агенция PR Play грабна голямата награда за Кампания на годината в BAPRA Bright Awards`21

Отличието бе връчено за реализирането на инициативата „Заедно за повече здраве“

 

 

 

Агенция PR Play е големият победител в специалната категория „Кампания на годината“ на 11-тите годишни награди на Българската асоциация на ПР агенциите /БАПРА/. Наградата бе връчена на официалната церемония на BAPRA Bright Awards вчера, 12.05.2021г., която тази година се проведе под мотото „Енергия за промяна“.

Агенцията бе отличена с голямата награда за реализираната кампания на инициативата „Заедно за повече здраве“ на Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България /АРФАРМ/, Българския лекарски съюз /БЛС/ и Българския фармацевтичен съюз /БФС/. От юли 2020г. PR Play изгради и реализира успешно комуникационните активности за постигане на целите на инициативата, а именно – осигуряване на по-голям финансов ресурс за здравеопазване през 2021 г.  в контекста на предизвикателствата, свързани с пандемията, очакванията на българското общество за развитието на здравеопазването и осигуряването на допълнителни средства за устойчивото финансиране на системата.

„Изключително съм благодарна на клиентите, които ни се довериха за тази толкова важна и отговорна кампания и се гордея с екипа от професионалисти в нашата агенция. Ще продължим да работим за каузи, ценности и бизнес целите на нашите клиенти с още по-голям хъс и мотивация“, каза Камелия Димитрова, управител на PR Play и председател на БАПРА за 2020 – 2022г.

В конкурса BAPRA Bright Awards 2021 се състезаваха 141 кампании, реализирани в периода 2019 – 2020 година. Те бяха оценени от 34-членно международно жури, с председател г-н Нитин Мантри – президент на Международната асоциация на комуникационните агенции ICCO.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар