Translate

сряда, 3 февруари 2021 г.

NOVA с мобилно приложение за Android и iOS

Апликацията е налична за изтегляне на мобилни устройства

 

 

Бърз достъп до най-важните теми от България и света навсякъде и по всяко време предлага новото
мобилно приложение на
NOVA. Безплатната версия на официалната апликация, вече достъпна за Android и iOS, предоставя на потребителите удобство и комфорт, съчетани с максимално улеснен за използване интерфейс.

Мобилното приложение на NOVA е естествено продължение на Nova.bg, който според данните на Гемиус е категоричен лидер с над 2 милиона реални потребители. Nova.bg е новинарският сайт, от който потребителите категорично избират да се информират за актуалните събития от деня, поднесени от  журналистите на медията с доказан опит и професионализъм. За доверието на публиката говори и водещата позиция в класацията „Новинарски сайтове” на Гемиус.

Актуалните новини в официалната апликация на NOVA са структурирани в различни категории – „България“, „Светът“, „Крими“, „Развлечение“ и „Здраве“. С помощта на Push-нотификациите известяването за най-значимите събития от деня се намира само на клик разстояние.

Пълната програма на всички канали, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп – NOVA, NOVA NEWS, DIEMA, DIEMA FAMILY, KINO NOVA, NOVA SPORT, DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 в EPG формат, също е на разположение на потребителите по всяко време. Сред предимствата на приложението е и възможността за бързо и лесно гледане на каналите NOVA и NOVA NEWS в HD формат в реално време чрез секцията „На живо“.

Желаещите да видят акцентите от новинарското съдържание, спорта и времето, могат да ги открият на удобно място в секцията „Емисии“ от падащото меню. Приложението предлага и линк с директна препратка към платформата NOVA PLAY с най-атрактивното телевизионно съдържание от програмата на NOVA на запис.

Най-посещаваните раздели на сайта Nova.bg – „Начало”, „Програма” и „На живо” присъстват и в мобилната версия на апликацията. В секцията „Моята новина” потребителите бързо и лесно могат да разгледат сигнали на граждани, които често се превръщат в герои в репортажите на NOVA.

Свалете приложението от Google Play store, App Store и AppGallery и следете най-важните новини от България и света по всяко време.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар