Translate

сряда, 3 февруари 2021 г.

Безопасно пазаруване и намаления до 70% в Сердика Център

Търговският център посреща своите клиенти със зимни намаления, нови магазини и ежедневни грижи за спокойно и безопасно пазаруване

 

 

От понеделник, 1 февруари, магазините за мода, обувки и кожени изделия, бижута и аксесоари, красота, стоки за дома, техника, спортни стоки, книги и подаръци в Сердика Център отвориха врати, за да посрещнат своите посетители с намаления до 70%. Ресторантите и местата за хранене остават отворени само за вземане на място за вкъщи или офиса, както и за доставки чрез онлайн поръчки.

В мола се спазват стриктно всички противоепидемични мерки и се полагат ежедневни грижи, за да се гарантира спокойно и безопасно шопинг преживяване на клиентите. От Сердика Център напомнят, че са първият търговски център в България с международен сертификат за съответствие с мерките срещу COVID-19. Експертите на SAFE Asset Group, независима шведска компания, която оценява безопасността на търговските центрове по целия свят, сертифицираха Сердика Център като съответстващ на разпоредбите за превенция още през месец юни 2020г.

Носенето на маска на територията на Сердика Център остава задължително, а непълнолетни лица се допускат само с пълнолетен придружител. В търговския център има информационна кампания с табели и стикери за спазване на дистанция, извършва се строга дезинфекция, инсталирани са дозатори с дезинфектант, упражнява се допълнителен контрол на движението и мерките. В търговския център се използва естествена вентилация, климатизацията работи с външен въздух.

Магазините в Сердика Център  работят всеки ден от 10:00 до 21:00 часа и ще предлагат хиляди възможности за пазаруване, които да задоволят всеки стил и вкус. Намаленията за откриването ще стигат до 70%, като се очаква специални предложения да има през целия месец февруари.  От 1 февруари своите първи клиенти посрещнаха и новите магазини за мода, бижута и аксесоари в Сердика Център – Collective, Pause и Teilor. 

От мола имат и специална изненада за първите клиенти – между 3 и 21 февруари, пазарувалите ще се включат в търговска промоция за шанса да спечелят ваучери за допълнителен шопинг. Зимните намаления са чудесен повод посетителите да допълнят гардероба си за студените дни, а какво по-хубаво от това да имат възможността да ги изберат, премерят и докоснат лично, на място? Шопингът е терапия, която трябва да си припомним.

Повече информация за откриването и зимните намаления можете да откриете на www.serdikacenter.bg, на Facebook страницата и на място на Бюро Информация на ниво 0 в Сердика Център.

 

 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар