Translate

понеделник, 25 януари 2021 г.

Криминалната драма „Братя“ се завръща с втори сезон тази пролет по NOVA

Жива ли е Лора и ще продължи ли опустошителната война между двамата братя?

 

 

Един от най-успешните български сериали през изминалата година – „Братя“ се завръща с дългоочакван втори сезон тази пролет по NOVA. Превърналата се в хит още с появата си през есента криминална драма ще предложи на зрителите нови заплетени сюжетни линии, загадки и драматични обрати, които ще изправят героите пред тежки изпитания в търсене на прошка и изкупление. 

В края на първия сезон войната между братята Борис /Калин Врачански/ и Драго /Владимир Михайлов/ навлезе във финалната си фаза с експлозията на колата, в която пътува жената на живота им. Лора /Йоанна Темелкова/ се превърна от първопричина за тази безмилостна битка, в нейна изкупителна жертва. Жива ли е тя след експлозията и дали братята ще намерят сили да продължат напред, след всичко, което се случи помежду им? Изпитания за сила, воля и достойнство има и за останалите герои в сериала, които ще се борят за втори шанс да започнат живота си отначало. На какво са способни, за да се изправят, когато са на дъното и ще успеят ли да се преборят за своя втори шанс, когато целият свят сякаш застава срещу тях? Въпросителните са много, любопитството е голямо, а залогът – още по-висок.

„Всички сме много щастливи от големия интерес на зрителите и им благодарим, че възприеха и припознаха развитието на сценария по начин, по който и ние много искахме да се случи. Това ни даде стимул и енергия да работим за втори сезон. Накратко, успехът на “Братя” е комбинация от една много добра история и невероятен каст, защото участват изключително талантливи актьори. Във втория сезон отново ще преплетем криминалния елемент с драмата, но ще добавим и нотка мистерия, с много загадки, обрати и напрежение. И любовта няма да отсъства, разбира се, но историята ще прилича на пъзел, който зрителите, стъпка по стъпка, ще подреждат“, разказа продуцентът на сериала Краси Ванков /“Hidalgo Productions”/.

Сценарият на криминалната драма е на Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова, а режисьори на втория сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Йордан Чичиков и Георги Димитров. Музиката на “Братя” е дело на композитора Марио Балтаджиев.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар