Translate

неделя, 24 януари 2021 г.

Краят на една любов- силно начало за DIMI през новата година

Младата изпълнителка не изневерява на горещия си стил и във втората си песен „Mi Amor

 

 

Когато си само на 17, любовта винаги е стихията, която те вълнува най-силно. Доказва го и новият проект на талантливата DIMI, която вече е готова с втория си сингъл – „MI AMOR.

Въпреки заглавието на испански и нескритата любов на изпълнителката към латино и реге звученето, в песента текстът е на български език и е дело на Torino&Pashata, двигателите зад „Kings Records. DIMI признава, че е било „любов от първо прочитане“.  Думите веднага я грабват и перфектно пасват на настроението й в този момент. Няма никакви колебания и за музиката. Бийтовете идват от колекцията на Sampho beats и логично се преливат с топлия вокал, който отличава DIMI.

YOUTUBE

MI AMORE

Видеото също е в партньорство с проверен екип – този на Георги Салпаров и Симеон Михалков, заснели и дебюта на DIMIлятната сензация „Още нещо“. Историята се завърта около една красива, но приключила любов, в която главните действащи лица са уловени в интимни моменти, през които всички влюбени преминават. По време на снимките в Пловдив и околностите, DIMI си партнира с Никола Маринов, с когото са приятели от дълго време. Никола има зад гърба си опит в различни фотосесии, DIMI също е на „ти“ с обектива, но  въпреки това признават, че в началото на снимачния ден се чувстват доста притеснени. Все пак  успяват да овладеят емоциите и да покажат най-доброто от себе си пред камерата.

А дали за чувствата им има място и в реалния живот? DIMI разсейва всички съмнения с бърз и категоричен отговор: „О, не! Той си има приятелка“.

Въпреки горещите страсти между двамата, по време на снимките температурите били доста ниски.  Tова не пречи на екипа да улови разкошните сезонни кадри, а на DIMI  да направи стайлинга си истинско модно вдъхновение – от топли палта до ярки, плетени рокли и стилни аксесоари. „Сама избирам дрехите си за своите видеоклипове и се старая да са близки до стила ми в реалния живот. Така се чувствам удобно в кожата си, не искам да създавам фалшиви образи около себе си“ – споделя 17-годишната певица, която обаче не крие, че за сега музиката е нейно хоби и големият фокус остава образованието.

Кое ще се превърне в нейна бъдеща професия -сцената или журналистиката, все още е рано да се каже, но е ясно, че настоящият момент принадлежи на новата й песен „Mi Amor.

Феновете на DIMI трябва да са сигурни, бъдещето обещава още приятни изненади с привкус на латино и реге, а от ПР екипа й издават тийзър за ново международно телевизионно предаване, на което българката ще е водещ.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар