Translate

петък, 20 ноември 2020 г.

COOL DEN представиха официално видео към песента „Характер“

Младата бунтарска група продължава да преследва мечтите си

 

 

Този месец COOL DEN представиха официалното видео на един от най-големите си хитове „Характер“ от дебютния им албум „1“. Младите пънкари продължават амбициозно да следват мечтите и целите си и „Характер“ се превърна във втория им музикален клип след премиерата на „Алгебра“ през октомври. По рано тази година те издадоха и първия си албум „1“, продуциран GEGA Sound Production. COOL DEN са сигурни, че това няма да е последният им проект за годината и вече работят по следващото видео.

„Характер е песен за хората, които запазват своя дух в лицето на трудностите. Затова  включихме в концепцията за клипа участието на много хора - наши приятели и познати. Знаем, че всяко едно лице, всеки едни очи крият зад себе различен силен, борбен и уникален характер. Тази песен е химн за силата на непобедимия човешкия дух!“, сподели Никола, вокал и китарист на COOL DEN.

Зад реализацията на клипа стои операторът и режисьор - Николай Стефанов, който споделя, че за него е било истинско удоволствие да заснеме точно тази идея за това парче. Монтажът е дело на Никола Симеонов, а концертните кадри, включени във видеото са на Данаил Янчев, Георги Момчилов, Виктор Баджаров.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар