Translate

вторник, 7 януари 2020 г.

LG представя на CES® 2020 14 нови OLED телеевизора


LG - световният лидер в OLED телевизорите, отново вдига летвата през 2020 г. с 14 нови LG OLED телевизора, водени от три нови модела, вдъхновени от изкуството - GX Gallery серията 4K Ultra HD, 88- и 77-инчов клас, Real 8K модели и изцяло нов размер на OLED екран - 48-инчов. Представени на CES® 2020, новите OLED телевизори LG, 8K и 4K LG NanoCell LCD са проектирани да предоставят зашеметяващо качество на картината и иновативен дизайн с подобрена производителност и функции, поддържащи изкуствен интелект, които вдъхват живот на филми, спортни и видео игри по съвсем нов начин, както никога досега не сме си и представяли.
Отличената с награди уеб платформа за Smart серията на LG ще донесе на телевизорите LG OLED и LG NanoCell 2020 непрекъснато нарастващия брой от най-добрите глобални доставчици на съдържание чрез приложения и услуги като Disney +, Netflix и CBS All Access. Ново за 2020 г., приложението Apple TV позволява на клиентите да се абонират и да гледат Apple TV + и Apple TV канали, както и да имат достъп до видеотеката си iTunes и да купуват или наемат повече от 100 000 филма и телевизионни предавания. Клиентите с 2018 и 2019 LG TV модели също ще могат да се насладят на приложението Apple TV тази година.
Разнообразната линия за 2020 включва премиум клас LG SIGNATURE OLED 8K телевизори с 88 и 77 инча и подобрен LG NanoCell TVs /models 75/65 Nano99, 75/65 Nano97, 75/65 Nano95/. Всеки от моделите покрива изискванията на индустрията за новата дефиниция за 8K Ultra HD определена от Асоциацията на потребителската технология /Consumer Technology Association CTA/.
Най-новите 8K телевизори на LG се отличават с подобрено представяне на звук и картина на всякакви приемници благодарение на новия α /Alpha/) 9 Gen 3 AI процесор. Чрез използването на технология за обучение, AI 8K Upscaling гамата за 2020 осигурява оптимизирано качество на картината и звука за всички видове съдържание чрез 8K увеличаване с помощта на изкуствен интелект. Базирайки се на интелигентна мрежа за дълбоко учене, AI 8K Upscaling предоставя ярки и точни 8K изображения чрез анализиране на съдържанието и прилагане на Quad Step шума и Sharpness Enhancer базиран на честотата, който да подобри съдържанието с по-ниска резолюция до почти 8K съвършенство.
Заедно с изключителното зрително изживяване, телевизорите на LG 8K предлагат ново ниво на удобство, което е възможно благодарение на AI технологията. Потребителите могат да наблюдават и контролират съвместими IoT устройства директно на телевизора, а Hands-Free Voice Control позволява на зрителите лесно да контролират множество свързани устройства само с гласа си, дори от цялата стая. Предлага се в 144 държави, ThinQ разпознаване на глас е вградено във всеки LG 8K телевизор. Освен webOS - популярната платформа за смарт телевизия на LG, новите телевизори поддържат Apple AirPlay 2 и HomeKit, както и Google Assistant и Amazon Alexa, а в бъдеще се предвижда съвместимост и с Amazon Alexa Premium Far-Field Voice.

Няма коментари:

Публикуване на коментар