Translate

сряда, 16 януари 2019 г.

„Добре дошли в България“ и още любими заглавия в програмата на ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс през януари


На 16, 17 и 19 януари публиката ще има възможност да гледа един по-различен спектакъл за толерантността – „Добре дошли в България“. Негов автор е Здрава Каменова, а участници са Ева Данаилова, Екатерина Георгиева, Ива Тодорова, Александър Митрев, Петко Каменов, Тони Карабашев, Владимир Димитров и Здрава Каменова. Проектът изследва границата между патриотизма и национализма, предела на здравословната толерантност и съчувствие, лицето и гърба на българската идентичност днес, поднасяйки го с щедри щипки родолюбие и лека предупредителна усмивка.
Следващ в програмата е спектакълът „Пътуване към Ада“, който ще се играе на 23 януари от 19:30 часа. Главната роля е поверена на Леонид Йовчев. Изследване на Ада като място не на осъществяване или неосъществяване на желанията, а на откритието, че желанието започва и завършва в себе си.
За „Тоталната щета“ ще се говорим на 29 януари от 19:30 часа. Един спектакъл за любовта, красотата, изкуството и щетата, която си нанасяме, живеейки.
Последен в програмата за януари е спектакълът на Ива Свещарова и Вили Прагер – „Произведени за щастие“. Най-щастливото шоу на земята започва точно в 19:30 часа.
Билетите за спектаклите са в продажба на касите на Билетен център – НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар