Translate

петък, 2 юни 2017 г.

ММА шампиони окопират най-големия мол у нас - Paradise Center в София



На 3 юни частниците в турнира SFC 5' SOFIA "Unbeatable spirit" ще демонстрират своите завидни спортни мерки пред посетителите на развлекателния център. Това ще се случи ден преди същественото събитие - турнира на площад "Батенберг", организиран от Combat Promotion - SFC 5' SOFIA "Unbeatable spirit" - 4 юни от 20.00 часа.с вход свободен.  
Почитателите на смесените бойни изкуства ще могат да видят изключително атрактивната демонстрация на ММА състезатели, както от България в лицето на Анита Доганова, Даниел Илиев и Кристиан Андонов, така и от чужбина - машината за разрушения John „Demolition“ Demmel от Великобритания, представители на най-известния клуб по кик-бокс в света Mikes Gym (Холандия). Лично неговият собственик Mike Passanier, ще предвожда своите бойци.  Същите тези бойци няколко дни по-рано дадоха пресконференция пред журналисти в Planet Club . Освен спортистите пред медиите в столичното заведение говориха  и всички, замесени в грандиозното мероприятие - собственикът на Combat Promotion – Георги Анадалов, Кристина Ръжданова (организатор на събитието), Стоян Кутийски (бага-тури ) Красимир Илиев (Боду сод ) Владимир Банчев (Бодиконструктор).
На подгряващото събитие в Paradise Center ще видим и любимката на публиката от Spartacus Fighting Championship 4 - гъркинята Christina "Charis". От представителите на Балканите е и сърбина Borislav Nikolic. Той спечели безапелационно още в първия рунд своята среща в SFC 4 и даде заявка да е едно от водещите имена в категорията до 61 кг. Дотук обаче не се изчерпва списъка с ММА имена, които българската публика ще има възможност да види в двата дни на събитието. 
Специално за шоуто от Америка пристига и легендарния Mike Markham. Спортните фенове го познават като водещ на световни турнири по бокс, Олимпиадата в Рио и много ММА събития от световен мащаб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар