Translate

петък, 2 юни 2017 г.

Детски хирург от УМБАЛ Бургас посвети месец юни на безплатни прегледи



С д-р Бенчев могат да се консултират всички родители на малки деца

Детският хирург от УМБАЛ Бургас д-р Евгени Бенчев ще преглежда безплатно през м. юни. Жестът е в чест на Деня на детето, а с детския хирург могат да се консултират всички родители на малки деца. Не е необходимо направление от личен лекар, но записването е задължително. Безплатните прегледи ще се провеждат всяка сряда през месеца в медицинския център на болницата „Св. Николай Чудотворец“. Телефоните за записване на часове са: 0879 545082 и 056 816454 (записване от 11.00 до 13.00 ч.)
Д-р Евгени Бенчев идва в Бургас от Великобритания, където е работил в последните 7 години. Член е на Кралското хирургическо дружество на Великобритания. Опитът му с всички видове хирургични състояния при децата е солиден. Той е вторият такъв специалист в нашия град, работи едновременно в УМБАЛ Бургас и МЦ „Св. Николай Чудотворец“.
Сферата, в която родителите биха могли да се консултират с него, са слабинните хернии, пъпните хернии, които често се появяват при новородени и малки деца. Д-р Бенчев има опит в цялата сфера на общата детска хирургия, включваща деца от 0 до 18 години, както и в овладяването на специфични състояния при момчетата – хидроцеле и крипторхизъм.

Няма коментари:

Публикуване на коментар