Translate

събота, 20 май 2017 г.

Атрактивни заглавия и големи отстъпки на Пролетния базар на книгата в НДК



Над 200 издателства ще представят най-новото от своите каталози, привличайки читатели от всички възрасти, които искат да отпразнуват Деня на българската писменост и култура като си подарят нови творби на любими автори.
Панаирът ще се състои от 23 до 28 май от 10 до 20 ч.
Издателство „Милениум“ ще представи премиерно много нови заглавия, които излизат от печат непосредствено преди панаира и както обикновено ще привлича читателите и с атрактивни отстъпки - от 10 до 70% от цените на всички книги. Всеки ден от 14 до 15 часа ще има Happy hour през който, ако купите две книги, ще получите тази, която е с по-ниска стойност, на половин цена. А през цялото време, при покупки над 10, 20 и 30 лв., читателите ще си тръгват с по още един том - подарък. Щандът на „Милениум“ ще бъде разположен на приземния етаж в лявото полукрило под номер 101. Там както обикновено ще откриете изключително жанрово многообразие - книги за здравето, документални изследвания, романи на световноизвестни автори, детски книги и още десетки интригуващи заглавия. Най-новите предложения са:
-Литературната сензация „Голям кулинарен речник“ на Александър Дюма ;
-Смразяващата кръвта книга „Енциклопедия на серийните убийци“;
-Сборникът с есета на 26 световноизвестни писатели „Царство на маслини и пепел; -Уникалната стихосбирка „България в песни“;
-„Диоген и силата на цинизма“;
-„Френската революция. От Просвещение до тирания“ на Иън Дейвидсън;
-Забележителният роман „Почти всичко за жените и малко за делфините“ .

Няма коментари:

Публикуване на коментар