Translate

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

Първата Българо-немска имплантологично-хирургична дентална клиника ЕО Дент отвори врати




Датата 11 ноември не бе избрана случайно – на този ден се почита Св. Мина, лечител и
покровител на семейството.
Събитието уважиха Татяна Лолова, Мартина Вачкова, Йордан Йовчев, Наталия Симеонова, Азис, Алисия,Мери и Миро от „Бойс Бенд”, Денди,Мира Добрева, Неделя Щонова, бизнесмени, политици и много други гости.
ЕО Дент е изградена по немски стандарт и оборудвана с най-съвременна апаратура. Етаж за хирургия, етаж с 4 операционни блока, етаж за релаксиращи процедури, профилактика и мотивация.  На последния  - 4 етаж е разположен музей на дентална
медицина.
В подземния етаж се „крие“ фотостудио за заснемане на дизайна на усмивката на всеки пациент. Конферентната зала с учебния център са създадени с една еднствена цел – непрекъснато усъвършенстване и професионално израстване в името на пациента.
Оборудването е последна дума на техниката - лазери, най-нов модел стерилизация, дентални столове, разположени върху специална антибактериална настилка.
Откриването започна с изпълнението на изпълнение на трио „Тенорите“ и завърши с грандиозно шоу на жената каучук – Сирма Добрева, с изпълнение, което се прави за първи път в света - акробатика по фасади на сгради.
Д-р Венета и Валентин Павлови, собственици на клиниката, споделиха, че за тях това е една сбъдната мечта.




Няма коментари:

Публикуване на коментар