Translate

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

Българинът инвестира най-много в добавки, които подпомагат имунната система, борбата с килограмите, костите и ставите



Проучване и финансов анализ на потреблението на над 70 000 българи, обобщено от
китайската компания TIENS показва, че българинът инвестира най-много в хранителни добавки, които подпомагат - укрепването на костите и ставите, засилване на мозъчната дейност, борбата с килограмите и излишните мазнини, имунната система, активността на половата система (и при двата пола). Изследването показва, че жените са по-склонни да купуват добавки, за разлика от мъжете.
Според статистика на СЗО от населението в света - 6,5 милиарда човека само 5% са здрави, от които 4% деца и 1% възрастни; 15% са болни и 85% са полуздрави. Профилактиката може да разреши 92 % от здравния проблем, а медицинското лечение може да реши 8 % от проблема.
95% от всички хранителни заболявания са причинени от избора на храна и токсичните примеси в нея, от недостига на определени елементи (минерали, витамини) и от липсата на физическа активност.
Над 45 елемента и съединения са признати като хранителни вещества, които са от съществено значение за растежа, възстановяването, обновяването, поддържането, нормалното развитие на органите, размножаването, устойчивостта към инфекции и болести.



Няма коментари:

Публикуване на коментар