Translate

сряда, 29 април 2015 г.

LG G4 е най-амбициозният смартфон до сега



LG Electronics (LG)  показа очаквания с голям интерес LG G4 смартфон в рамкитенасъбития в шест световни града – Ню Йорк, Лондон, Париж, Сингапур, Истанбул и Сеул.Близо 1000 души бяха гости на тези събития - те се събраха, за да видят новия LG G4, наследникът на G3,който
надмина всички очаквания по отношение на продажби и награди. Сред първите потребители на LG G4 ще бъдат 4000 късметлии, които ще получат новия смартфон като част от най-голямата потребителска кампания в историята на компанията.
С G4LG поставя фокус върху комфорта и елегантността, страхотното визуално и потребителско преживяване.Камерата на LG G4има F1.8 бленда, рядко срещана при смартфони, която позволява 80% повече светлина да достигне сензора в сравнение с LG G3. Иновативният модул на камерата се допълва от новия IPS Quantum дисплей, който е още по-добър от новаторския Quad HD дисплей, представен на света с модела LG G3. LG G4 въплъщава внимание към човека, което е ясно различимо от тънкия и извит дизайн Slim Arc и графичния потребителски интерфейс.
Ние успяваме да изпълним обещанието на LG да предоставя иновации за по-добър живот чрез този моден премиум смартфон, който предлага балансирано потребителско преживяване, конкуриращо се с най-добрите на пазара. Целта ни беше да предоставим на потребителите едно устройство, което е наистина фокусирано върху човека и съчетава аналогова чувствителност с технологии, които имат страхотна производителност. От дизайна до камерата, до потребителското преживяване, това е най-амбициозният смартфон, който някога сме правили,” каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.

Няма коментари:

Публикуване на коментар