Translate

петък, 14 ноември 2014 г.

LG пуска обновената версия на ANDROID 5.0 през четвъртото тримесечие на 2014 г



Световно известният G3 ще е първия смартфон наLG, който ще получи най-новите смарт функции на Lollipop OS


Тази най-нова версия на Android OS предлага много подобрения включително нов дизайн с допълнителна дълбочина, сенки и анимации. Уведомленията са подобрени с нов изглед и цветова схема и ще бъдат налични на новия заключен екран.Ще бъде предложена и нова функция за сигурност, която подсилва свързаността между устройствата и дава на
потребителите възможност да отключват смартфоните си, когато са физически близо до предварително регистрирано Bluetooth устройство като например LG G Watch или G Watch R. Lollipop въвежда също и софтуера Android Runtime (ART), за да подобри производителността.
“LG е напълно ангажирана да предостави на потребителите най-доброто мобилно преживяване и за нас е първи приоритет да предоставим Android Lollipop на G3 потребителите възможно най-бързо,” каза д-р Джонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.“Новитефункции и подобрения в Android 5.0 ще въплътят изцяло ново потребителско преживяване в LG G3 и ще го направят още по-добър.”
Допълнителни подробности, свързани с LG устройствата, които ще внедрят обновената  версия на Lollipop ще бъдат обявени в близко бъдеще.

Няма коментари:

Публикуване на коментар