Translate

петък, 14 ноември 2014 г.

Актавис дари линейка за града и региона- обслужвани от общинската болница в Дупница



Най-голямата фармацевтична компания по продажби в опаковки и с най-богато продуктово портфолио от медикаменти, покриващи най-важните терапевтични групи в
страната, по повод 60-годишния юбилей на своя завод в Дупница, осъществи корпоративно дарение на общинската болница в града. Линейката е оборудвана със съвременна медицинска техника за оказване на първа помощ при спешни случаи. Автомобилът разполага с дефибрилатор, канален портативен ЕКГ- апарат, апарат за прецизна интравенозна и артериална микро- и продължителна инфузия.
Дарението беше прието от изпълнителния директор и медицинския екип на болницата. Гост на церемонията по връчване на дарението беше и кметът на град Дупница инж. Методи Чимев.
С предаността и отговорността на жителите на Дупница, в града работи  една от нашите най-големи и най-модерни производствени мощности. Това дарение е израз на нашата благодарност към общността на Дупница за тяхната подкрепа през шейсетте години, през които работим тук. Зная, че тази линейка и модерната медицинска техника са от изключителна нужда за по-добрата работа на общинската болница в града. Щастлив съм, че с помощта на Актавис, жителите на Дупница и региона ще получават по-бърза и навременна спешна медициска помощ“, сподели Иван Урумов,Вицепрезидент „Производствени дейности“ Централна и Източна Европа, Изпълнителен директор на завода на Актавис в Дупница. 


***

Актавис е уникална, специализирана,фармацевтична компания, фокусирана върху разработването, производството и продажбата на висококачествени и достъпни генерични, оригинални и биоподобни лекарствени продукти за пациентите по целия свят.
Тя предлага широко портфолио от генерични лекарствени продукти и разработва иновативни лекарствени средства  за пациентите, страдащи от болести на нервната система, гастроентерология, женско здраве, урология, сърдечно-съдова система и респираторни болести.
Актавис е лидер във фармацевтичната индустрия в областта на изследване и развитиеедна от най-широките гами и продукти в процес на разработка, с лидерска позиция в подаването на заявления за регистрация на генерични лекарствени продукти. 
Актавис има търговски представителства в над 60 страни по света и производствени мощности и подразделения за дистрибуция в над 30 държави.
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар