Translate

понеделник, 2 юни 2014 г.

Юбилейното лято в Слънчев бряг стартира на 6 юни


Сезон`2014 за Слънчев бряг е по-специален, защото е юбилеен – най-големият курортен
комплекс на Балканския полуостров става на 55 години! Богата е програмата за отбелязване на годишнината, но кулминацията бе в Летния театър на Бургас на 28 май, където се събраха хората, които са свързали живота си със Слънчев бряг и са изминали пътя му през годините от първата копка през 1959 година до днес.
„Постарали сме се да направим пълна база данни, да се обадим на всички, които са свързани със Слънчев бряг – директори, основатели, служители… Искаме да отдадем дължимото на хората, които са направили Слънчев бряг такъв, какъвто го виждаме!”, сподели изпълнителният директор на Слънчев бряг АД Златко Димитров.
На концерта, в който участваха трио „Тенорите”, дует „Ритон”, група „5-те сезона” и балетът на бургаската опера, бяха връчени отличия за изключителен принос в развитието на Слънчев бряг.
Акцент в празничната програма бе голяма изложба „55 години Слънчев бряг”, която бе разположена в Морската градина на алеята пред летния театър, а след това се пренесе в курорта. Албум, проследяващ историята на Слънчев бряг в снимки и текст, за да остане за поколенията, бе другата изненада за годишнината. Юбилеят се ознаменуван и с издаването на специална пощенска марка.
Официалното откриване на активния летен сезон също ще бъде под знака на годишнината. То ще се състои на 6 юни на централната алея на комплекса.
 



Няма коментари:

Публикуване на коментар