Translate

петък, 28 февруари 2014 г.

Мониторите Philips Smart All-In-One с Android, предлагат бляскаво преживяване с вградена изчислителна мощност



Водещата технологична компания и лицензен партньор за Philips монитори- MMD обяви
новите, управлявани чрез докосване монитори. Те работят с Android и предлагат въодушевяваща мултимедия, игри и бърз достъп до Android приложения и Интернет.

21.5- и 23-инчовите Smart дисплеи „всичко в едно“, снабдени с вградена изчислителна мощ, осигуряват лекота на използване и приятно изживяване, както у дома, така и в публични зони като кафенета, училища, и хотелски лобита.

Те имат брилянтен широк екран със съотношение на страните 16:9 и поддържащ full HD резолюция за наситено преживяване. Моделите се отличават с остра картина, лишена от трептене, с върхова яркост и цветове, които позволяват на потребителите да стриймват HD филми с впечатляващо качество и страхотен стерео звук.

“Наблюдаваме нарастващо търсене на хибридни устройства, които правят потребителското преживяване по-лесно,” каза Томас Шаде, вицепрезидент за EMEA в MMD.

Потребителите могат да се насладят на достъп с едно докосване до целия свят от приложения, игри, новини, социални мрежи и др., благодарение на директния достъп до Google Play Store. Цялото семейство може да се забавлява с любимите си Android игри на просторния екран, чувствителен на докосване, както и да се свързва с приятели и роднини чрез приложенията за социални мрежи.Извън дома, Smart All-In-One е идеалното устройство за лесен достъп до уеб информация в училища, болници, лобита на хотели и ресторанти.

Smart All-In-One мониторите поддържат интуитивни тъч жестове като увеличаване, завъртане, прелистване и скролиране, а големите икони помагат за постигане на по-добра четимост – особено важен аспект в публични пространства, където видимостта може да не е оптимална. За още повече удобство и повишена ергономия, Philips Smart All-In-One моделите могат да бъде настроени в почти хоризонтална позиция за използване като голям таблет или да бъдат изправени за работа на бюро.

Smart All-In-One дисплеите са снабдени с отлични възможности за връзка, включващи USB 2.0 портове за присъединяване на всякаква периферия – флаш памет, камера, принтер и разбира се смартфон. За да може Smart All-In-One мониторите да се използват като част от десктоп система, потребителите могат да свържат клавиатура и мишка. Налични са още: вградена уебкамера, микрофон, 802.11 b/g/n WiFiподдръжка, 2 GB основна памет и 8 GB вътрешно пространство за съхранение, което може бъде увеличено със SD карта.

Новите мониторPhilips Smart All-In-One са наличен в магазините за техника на препоръчителна крайна цена от съответно 859 (21.5“) и 919 (23“) лв. с ДДС.



Технически спецификации –Philips Smart All-In-One Displays

LCD панел, тип, размер
21.5-инчов или 23-инчовADS LCD с до 2 точки на допир
Технология на подсветката
21.5“: IPS LCD
23”: ADS-LCD
Оптимална резолюция
1920 x 1080 @ 60 Hz
Ъгли на видимост
178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Яркост
250 cd/m²
Изобразявани цветове
16.7 милиона
Спецификации на системата
Операционна система: Android 4.2
Процесор: Quad-core, ARM-based, NvidiaTegra T33, 1.6GHz
Вградена памет: 2GB DDR3, 8GB EMMC Flash
Разширение на паметта: опционално с SDHCкарта или USB флаш драйв до 64GB, или външен HDD
Свързаност
Входен сигнал: VGA (аналогов), MHL-HDMI (цифров, HDCP), RJ 45
SDHC слот за карти
Безжична връзка: Wi-Fi (вграден), Wireless LAN (802.11 b/g/n)
USB: USB 2.0 x 2
Audio (In/Out): PC audio-in, жак за слушалки
Уебкамера: 1 MP
Микрофон
Предварително инсталирани приложения
Camera, Email, Gallery, Google Play, Music Player, Setting, Youtube, Web Browser
Стойка
Накланяне: 12~54градуса
Устойчивост
Околна среда и енергия: RoHS, Lead-free, Mercury Free
Опаковъчен материал, подлежащ на рециклиране: 100 %
Съвместимост и стандарти
Регулаторни одобрения: CCC, CECP, CE Mark, CEL, FCC Class B, cETLus, WEE


Няма коментари:

Публикуване на коментар