Translate

понеделник, 24 февруари 2014 г.

Потта не пита дали си кралица, домакиня... или актриса




Това заяви актрисата Силвия Лулчева, при представянето на новите иновативни продукти на Garnier, сред които и първият в света "сух крем" антиперспирант nеo.За него тя сподели: "Щом го видях, веднага се влюбих, пожелах да го имам. Вече не се разделям с него. Дори и дъщеря ми си сложи един в чантата за училище", сподели тя.
Френската козметична компания обогати портфолиото си освен с новия тип
антиперспирант, още и с подхранващия лосион за тяло и ексфолиант Oil Beauty, който е подходящ най-вече за суха кожа и представлява уникална комбинация между хидратиращите предимства на млякото с вълшебната сетивност на маслата и невероятен аромат.
А така също и с продукти за коса в добре познатите Ultra Doux – Honey Treasures, която включва гама с три специално създадени формули (шампоан, балсам и маска), подбрани за нуждите на крехката късаща се коса.
Чаровната Лулчева по време на своеобразния уъркшоп сподели още, че вече се грижи за косата си с новата възстановителната формула на шампоана и маската за коса Ultra DOUX - Honey Treasures, а за тялото - с подхранващия лосион и ексфолиант Oil Beauty.
Тя чистосърдечно сподели личното си мнение по отношение на високите  женски очаквания и трудностите, които срещат те при избора на качествени продукт за коса и тяло.

Дезодорантите nеo, в пет различни аромата, както и продуктите за коса Ultra Doux Honey Treasures вече са на българския пазар, а Oil Beauty се очаква през март.

Няма коментари:

Публикуване на коментар