Translate

понеделник, 28 октомври 2013 г.

Книга на Максим Бехар ─ разпродадена за часове в Индия



Легендарният лорд Тимоти Бел я презентира, всички приходи отиват за пострадалите от наводненията


Книгата „111 правила” на Максим Бехар предизвика фурор на годишната среща на Индийската асоциация на бизнес комуникаторите миналата седмица. Целият тираж бе
продаден само за два часа в престижния „Тадж Махал Тауърс”. Приходите Бехар реши да дари в помощ на жертвите от наводненията в щата Утаркханд и този факт предизвика бурни овации в кристалната зала на хотела, събрала нaд 2500 души.

111-те правила на Максим Бехар се появиха в първата книга в света, написана в социалната мрежа Фейсбук. Досега тя има две издания от „Сиела”, a автор на предговора на второто е съименикът на Максим и основател на веригата "Starbucks" Хауард Бехар.
В Мумбай книгата бе представена от лорд Тимъти Бел, всепризнат световен ПР гуру, бивш президент на „Саачи и Саачи”, съветник на бившия британски примиер Маргарет Тачър по време на нейния забележителен възход. Той, както и сър Марк Тъли, кореспондент на BBC в Индия повече от 20 години, бяха след първите купувачи на книгата.

Миналата година Индийската асоциация на бизнес комуникаторите обяви Максим Бехар за „Комуникатор на десетилетието” на специална церемония в Мумбай.
 

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар