Translate

четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Борисов: Днес щях да вдигна заплатите и пенсиите с 50%, но се наложи да подам оставка

Днес (20.02.2013 г) щях да вкарам точка да увеличим пенсиите и работните заплати с 50%, но трябваше да подам оставка, заяви Бойко Борисов на заседание на Министерския съвет.
„Аз съм убеден, че хората, когато оценят днешния ни жест и могат да избират между това, което им се предлага от различните политически партии, имаме голям шанс отново да ни посочат нас на първо място. Така че така искам да се работи, че през тези няколко дни, за които сте там, да правите така, че тези, които идват след вас, да заварят една подредена държава“, каза Борисов на министрите, цитиран от в. „Сега“.
„Не мога да не се изкуша отново да коментирам вече излиянията на Костов и Мартин Димитров, защото те са представители на сестринска партия, както в Брюксел е прието да се казва, в момента, че ние сме избягали от отговорност. Ние вчера направихме всичко необходимо в областта на енергетиката. Те създадоха монополите. Те създадоха монополите в горивата, лично Костов, той създаде монопола в енергетиката. Впоследствие БСП, ДПС и НДСВ го утвърдиха с ЕРП-тата и със Закона за зелените енергии.
Така че от днес нататък при всички ваши участия, интервюта или когато участвате в дебати, всичко това трябва да се знае от хората.
Благодаря ви, мисля че направихме доста неща“, каза още Борисов.

------
по-по-най-популизъм в действие ....а дали щеше да го направи си остава въпрос, без отговор...за сега...

Няма коментари:

Публикуване на коментар