Translate

четвъртък, 10 януари 2013 г.

Борисов: Каквото ни пожелаете - да ви се случи двойно



“Кой каквото пожелае, каквото ни мисли, да му се случи двойно. На българите само хубавото - да са ми живи и здрави! Искам двойно да ми се случи на мен.”
С това пожелание премиерът Бойко Борисов посрещна новата 2013 година. Той бе забелязан от тв камери пред Министерския съвет минути преди да изтече 2012 година.
Борисов тръгнал да празнува заедно с хората на площада “Ал. Батенберг”, когато бил спрян от медиите. По-късно той бе сниман от фотографи на балкона на кабинета си в МС.
Премиерът не е работил по това време, отсякоха от пресцентъра му вчера пред “Труд”.
Пред камерите на Би Ти Ви министър-председателят си пожела още правителството да дострои магистралите и продължи да изгражда музеи, църкви и манастири. Като най-голямо предизвикателство през новата година пред страната Борисов посочи успешното усвояване пари по еврофондовете. Според него само така България ще успее да запази финансовата си стабилност и нивото на доходите.
“Нови приятелства” - това се падна на здравната министърка Десислава Атанасова, която посрещна 2013-а в Гърция. “Пълна кошница, но се обади, за да я вземеш със сърдечна прегръдка”, пък изтеглил началникът на ВМА ген. Стоян Тонев. Зам.-шефката на парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева изтеглила успеха от баницата и се надява той да е и за колегите . Лидерът на БСП Сергей Станишев, който празнуваше на Боровец, вчера не вдигна мобилния си телефон, но негови съпартийци издадоха, че преди дни на купон на “Позитано” 20 е изтеглил от баницата - “почивка”. Зам.-министърката на образованието Милена Дамянова получила “късмети”. Депутатът от ДПС д-р Хасан Адемов също изтеглил късмет.
Водещата на първата новинарска емисия на Би ти Ви през 2013-а Кристина Баксанова дръпна листчето с “имота” и “парите”. А колегата  от БНТ Стефан Щерев, лицето на “Падащи звезди”, който е във Виена, изтеглил от пълния с късмети местен турски бюрек “здраве” и “до Луната и обратно”.

В." Труд"

Няма коментари:

Публикуване на коментар