Translate

вторник, 11 декември 2012 г.

Тайната за здраве и красота на Парис Хилтън вече е разкрита


Мисис България Галина Недялкова и разследващия журналист Светослава Тадаръкова се включиха в демонстрацията на представителите на китайската компания "Winalite"

Популярни бизнесдами, журналисти, успели мъже от различни сфери на бизнеса, станаха свидетели на уникална демонстрация за чудотворното въздействие на нанотехнологичните продукти, използващи полезните свойства на анионите.
Мисис България Галина Недялкова и разследващия журналист Светослава Тадаръкова се включиха в демонстрацията на представителите на китайската компания "Winalite" България. Бившият шеф на Магистрална полиция полк. Красимир Занев, психологът Еленко Ангелов, завърналият се от Италия секссимвол Алекс Ломски и съпругата му - еротичният модел Еделвайс, както и собственичката на Брайдъл фешън Анелия Петкова се удивиха на уникалните продукти.
У нас новата технология, нашумяла в световен мащаб, и продуктите на компания "Winalite" бяха представени от телевизионната звезда Николай Георгиев, както и от ПР-ите и журналистки Патриция Кирилова и Нина Никол. 
Нанотехнология за здраве и красота по света бе презентирана от Парис Хилтън, която представи анионовите превръзки от серията "Win Care" и лечебно-профилактичните им и оздравителни свойства.

Тяхното създаване е резултат на многогодишни научни изследвания в областта на високите технологии в направление - грижа за здравето и продължение на живота. Тайната на техните здравословни свойства е в специално разработения анионов чип. Секретната технология, патентът на изобретението и производството на чипа принадлежат на "Winalite".
При използването на обикновени превръзки се създават условия за развитие на анаеробни бактерии, които се развиват в безкислородна среда. Има идеални предпоставки за развитие на инфекции – отсъствие на кислород, оптимална температура (на човешкото тяло) и богата хранителна среда, във вид на биологични отделяния. В такива условия 1 бактерия възпроизвежда след 6 часа 25 000 дъщерни клетки. При това е известно, че фактическото количество на тези микроорганизми винаги е значително повече.
Едно от главните изисквания – достъп на въздух, не може да изпълни нито една известна компания с аналогична продукция, тъй като външния слой на превръзките представлява лента, непроницаема за въздуха.
Превръзките на компания "Winalite" не само обезпечават вентилация, достъп на въздуха, но и активно генерират йонизиран кислород с повишена физико-химическа активност в сравнение със свободния (обикновен ) кислород във въздуха, а също така генерират мощен поток от аниони, убиващи не само бактериите, но и много форми на вируси.
Установено е, че анионите са незаменим помощник в укрепването на човешкото здраве и удължаването на живота. Липсата им в човешкия организъм води до затруднено дишане, умора, световъртеж, главоболие и депресия. Всичко обаче отминава, когато съдържанието на аниони във въздуха достигне 1200 аниона на куб.см. Ако съдържанието им вътре в жилищните помещения се увеличи на 1 куб. см, то самочувствието на човек видимо веднага се повишава и той започва да работите с удвоена енергия, повишавайки производителността на труда си.
Продуктите, които не се продават в търговската мрежа, а чрез мулти левъл маркетинг, вече са и в България. Огромен интерес има към лечебните превръзки, пастите за зъби, чиповете срещу вредно въздействие на мобилни телефони, компютри и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар