Translate

вторник, 11 декември 2012 г.

Хосе Карерас - специален гост на 5-та годишнина на Chopard Boutique София



Собствениците на Chopard Boutique София, семействата Тепеликиян и Шарлопови, приветстваха оперната легенда Хосе Карерас, по случай 5-та годишнина на луксозния бутик в София. Световната звезда пристигна ден по-рано преди концерта си в България, за да уважи празника на E&S Watches and Jewellery, които са компанията-собственик на бутика в България.
Хосе Карерас, заедно с г-н Тепеликян и г-н Шарлопов разрязаха празничната торта, за да отбележат празника.
Изключително щастлив съм, че съм отново в България и с удоволствие приех поканата на г-н Тепеликян да присъствам на отбелязването на 5-та годишнина на Chopard Boutique София. Благодарен съм за дългогодишното ми партньорство с Chopard, които безрезервно подкрепят фондацията José Carreras International Leukaemia Foundation.”, сподели с гостите Карерас, който ще бъде и специалният гост на официалната гала-вечеря, която се организира от E&S Watches and Jewellery - изключителен представител на марката Chopard за България.
Световноизвестният тенор ще излезе на българската сцена на 10 декември по покана на Joker Media в единствения за тази година европейски Коледен концерт. Веднага след това ще вдигне тост заедно с повече от 100-те специални гости на Chopard Boutiqie София в ексклузивния клуб The Residence. На гостите ще бъде поднесено 5-степенно меню и изключителна селекция от български вина.
Определяният за един от най-красивите гласове на ХХ век и семейство Шойфеле, собственици на марката Chopard, преплитат пътищата си още през далечната 1991 година. Карл Шойфеле оказва ценна и незаменима помощ в изграждането на клоновете на Фондацията за борба с левкемията José Carreras International Leukaemia Foundation в Швейцария и Германия. Самият Карл Шойфеле става президент на швейцарския клон и вицепрезидент на немската фондация. От 1996 г. Хосе Карерас и Карл Шойфеле създават лимитирана селекция от 5 часовника, приходите от които се даряват на фондацията.

За E&S Watches and Jewellery:
Създадена през 2006 година от професионалисти с опит, E&S Watches and Jewellery започва дейността си с благородната амбиция да бъде лидер на пазара за луксозни часовници и бижута. Компанията е изключителен представител на световно известната марка Chopard за България и агент на марките: Ulysse Nardin, Audemars Piguet, Hublot, deLaCour, Girard-Perregaux, Schreiner Fine Jewellery и Vertu.
През ноември 2007 г. открива първия в Източна Европа Chopard Boutique в центъра на София, отговарящ на най-високите световни стандарти за този бизнес. Е&S Мултибранд бутик представя както класическите, така и последните дизайнерски модели часовници и бижута на знаменитите фирми.
През август 2010 г. компанията открива и бутик в морската ни столица, разположен в бутиковия хотел-галерия Графит на бул. Княз Борис I, 63.
Любителите на зимните спортове могат да посетят и третият бутик, собственост на E&S, намиращ се в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

Няма коментари:

Публикуване на коментар