Translate

вторник, 5 юни 2012 г.

Стартира инициативата „Fine Line училище за родители“!


Майки и бащи ще се учат как да изградят по-пълноценна връзка с децата си в трудна възраст


„Fine Line училище за родители“ е предназначено за родители на деца от три  възрастови групи–предучилищна, начална училищна и юношеска възраст. То стартира с 3 „паралелки“, в които майките и бащите ще имат възможност да научат азбуката на взаимоотношенията с техните деца -в предучилищна възраст, нейната граматика -в начална училищна възраст и умелото боравене с предизвикателствата за напреднали -в юношеска възраст. Целта е изграждане на по-хуманни и отворени отношения между родители и деца, базирани на съвременните педагогически подходи, тенденциите за възпитание и добрите практики от свята.
Във всяка група ще бъдат включени актуални теми за справяне с трудни ситуации като развод, детето в непълно семейство, осиновени и доведени деца, талантливи или хиперактивни деца и т.н..
Училището ще се проведе в рамките на един месец, от 2 до 23 юли , като сесиите ще бъдат провеждани в централата на Fine Line в София,-ул." Ангел Кънчев" № 23А.
"Учителят" - доц. д-р Румен Бостанджиев е експерт към Fine Line.Той е психотерапевт с близо тридесет годишен опит в изграждането на пълноценни връзки, сексуалното здраве, подготовката за семеен живот и родителството.
Записването стартира от 01.06.2012 и продължава до края на този месеца на адрес -  fineline@fineline.bg.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар