Translate

понеделник, 28 май 2012 г.

Стартира конкурсът „Най-добра българска фирма на годината”

Той се организира за първи път и в него могат да участват всички български компании

Първа инвестиционна банка (Fibank) обяви началото на първото издание на конкурса „Най-добра българска фирма на годината“, който има за цел не само да стимулира българските компании, но и да се превърне в традиционна инициатива, която да стане своеобразен барометър за родния бизнес.

В конкурса могат да участват фирми, които имат български капитал, български мениджмънт и представляват български бранд – и трите условия за задължителни за кандидатите. Конкурсът ще отличи тези с най-добри финансови показатели и по този начин, като българска компания, Fibank ще даде своя принос за развитието на българската икономика.

Категориите, в които ще се състезават компаниите са: микро и малка, средна и голяма. Освен тях ще има и специална награда на публиката, която ще трябва да избере своя фаворит измежду включилите се в конкурса.
Всички компании, които имат желанието да участват в авторитетната класация на Първа инвестиционна банка (Fibank) могат да дадат заявките си на следните и-мейли: konkurs@naidobrafirma.bg konkurs@naydobrafirma.bg konkurs@najdobrafirma.bg
Официалното награждаване на победителите в конкурса „Най-добра българска фирма на годината“ ще бъде през септември, а специалните награди са златно кюлче, монета „Панагюрско съкровище“  и „Българска роза“, плакети и статуетка на конкурса.



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар