Translate

четвъртък, 14 февруари 2019 г.

Гергана Стоянова и Иван Юруков - лекуват с любов в новия сезон на „Откраднат живот“


Българският хитов медицински сериал стартира на 26 февруари от 20:00ч. по NOVA

На специално събитие, по повод новия сезон на чакания с нетърпение от хиляди зрители сериал, продуцентът Евтим Милошев сподели:
-Любовта е най-големият двигател в живота ни! През изминалите 295 епизода се ангажирахме с теми като приятелството, предателството, представянето на стотици медицински случаи, но това, което най-силно вълнува зрителите, е именно любовта. Ето защо и кръстихме този сезон – „Любовта лекува!“ Ето защо и точно днес на 14 февруари представяме и най-новите попълнения на каста в лицето на Гергана Стоянова и Иван Юруков.
По време на събитието Гергана (актрисата с емблематичен глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незрящи) подчерта, че има шанса да играя в най-любовния сезон на „Откраднат живот“. Нейната героиня - Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж (психоаналитик) и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент обаче нещо ще се случи, а какво е то – зрителите ще разберат в новите епизоди.
Иван, друго ново попълнение в екипа, изказа специални благодарности на екипа и консултантите на сериала, които са му помогнали в подготовка за ролята на неврохирург. Той допълни, че още в първия ден от снимките е участвал в операция с отваряне на череп. А специално за неговия герой - д-р Деян Табаков е изградено и нова операционна.
Чаровната актриса Марта Вачкова, която е сред първите актьори, станали част от любимия каст на „Откраднат живот“ заяви:
-Щастлива съм, че привидно малката роля на сестра Жекова с времето се превърна в значима, както за мен, така и за продукцията. Прекрасно е, че имам възможност да участвам в сериала от самото му начало.
Актьорите бяха единодушни, че доброто им партниране се дължи на фантастичната колаборация и на професионалната екипната дейност.Те изказаха и благодарности си към всички лекари - консултанти на продукцията. 
Присъстващите на събитието разгледаха ключовите звена на болница „Св. Анастасия“.
Продуцентът на най-успешния български медицински сериал сподели, че новата болница се разпростира на 1520 кв.м., което я превръща в двойно по-голяма от познатата МБАЛ „Св. Кирил“.
Седми сезон на хитовия български сериал ще стартира на 26 февруари в 20:00ч. по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.
От екипа загатнаха, че предстои да бъдат разбивани много сърца с истории за различните измерения на любовта.
Те специално благодариха и на „София Тех Парк“ за съдействието и разбирането към тяхната работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар