Translate

събота, 25 май 2024 г.

POCO предефинира сегмента на флагман смартфоните с най-новото поколение модели от F- серията

Изживейте хипер силата с POCO F6 Pro и усетете скоростта с POCO F6

 

 

POCO, популярната технологична марка сред младите потребители, е на път да
предефинира сегмента на мобилните флагмани с представянето на новата си серия
POCO F6 с огромни подобрения в производителността и преживяването, за да зарадва както геймърите, така и любителите на фотографията и технологиите.

Задвижван от новия чипсет Snapdragon® 8 Gen 2, който осигурява ускорена производителност, POCO F6 Pro е абсолютен флагман. Той разполага с 6,67-инчов ултраясен WQHD+ 120Hz Flow AMOLED дисплей с ултратънки рамки и предлага на потребителите напълно потапящо визуално изживяване. POCO F6 е флагман с висока производителност, задвижван от скоростта. Той е снабден с дългоочаквания Snapdragon® 8s Gen 3 с оптимизация WildBoost 3.0 и технология LiquidCool 4.0, създадена, за да осигури на отдадените геймъри върховно гейминг изживяване.

POCO F6 Pro: HyperPower еволюира с флагман визуализации и производителност

Новият POCO F6 Pro е универсален флагман, който запълва празнината при телефоните с висока производителност. Той е снабден с флагмански WQHD+ 120Hz Flow AMOLED дисплей с 2K резолюция, 4000 нита пикова яркост, 3840Hz PWM димиране1 и сертификат TÜV Rheinland за грижа за очите. Повишената яснота на дисплея позволява резки изображения дори при увеличаване на фините детайли, като същевременно предлага възможно най-потапящото зрително изживяване. 

Оборудван със Snapdragon® 8 Gen 2, POCO F6 Pro разполага с операционна система Xiaomi HyperOS, както и с огромна памет и място за съхранение, осигуряващи ускорена производителност и свързаност с повишена енергийна ефективност.
POCO F6 Pro разполага и с най-добрата сензорна система на камерата в гамата на POCO, която осигурява по-ясни детайли дори при най-сложните снимки. Новата технология Dual Native ISO Fusion разполага с канал за високо и ниско усилване с максимална разлика в експозицията до 16 пъти. Потребителят може да снима сцени със значителен контраст между светло и тъмно, за да осигури идеалния творчески кадър.
Запечатайте перфектния момент с режима
Burst Mode 2.0 във функциите за творчество. Благодарение на алгоритъма POCO Imaging Engine скоростта на зареждане и изчисление е значително оптимизирана, за да се заснемат ценните моменти бързо и ясно. Новият алгоритъм Ultra Night ви позволява да виждате нощта, като заснемате ясни и ярки изображения с по-точно представяне на цветовете благодарение на многокадровия синтез с изкуствен интелект. Тази страхотна функционалност ви позволява да снимате и през нощта. 
Наличен в
Black или White и със супер гладко на допир кадифено стъкло с извити ръбове, POCO F6 Pro се захранва от 5000 mAh батерия, която ще ви стигне за цял ден. Когато имате нужда от презареждане, интелигентното 120W HyperCharge зарежда телефона ви до 100% само за 19 минути2.

POCO F6: Вдъхновен от скоростта, поддържан от водещия Snapdragon® 8s Gen 3

POCO F6 предлага истинско флагман мобилно гейминг изживяване, задвижвано от най-новия дългоочакван процесор Snapdragon®. С ключов фокус върху възможностите на процесора и изкуствения интелект, основното ядро X4, поддържащо процесора, осигурява производителност от най-високо ниво. С резултат в AnTuTu от над 1,53 милиона точки3 POCO F6 лесно надминава повечето смартфони в своя сегмент, осигурявайки плавна и безпроблемна цялостна производителност.

Насладете се на възможно най-пълноценното гейминг изживяване с оптимизацията WildBoost 3.0 на POCO. Най-новото поколение WildBoost издига софтуерната настройка на нови нива със собствен алгоритъм, който подтиква дори изключително популярната игра Genshin Impact да поддържа 1,5К резолюция, което води до повишено визуално изживяване, както никога досега. Възможностите за изкуствен интелект на Snapdragon® 8 Gen 3 гарантират подобрена енергийна ефективност и по-ниска температура за изключителни действия в игрите. За да осигури още по-дълготрайно гейминг изживяване, най-новата технология LiquidCool включва нова система IceLoop, подобряваща потока на циркулация на парата и течността, за да отнеме топлината и значително да подобри разсейването ѝ.

POCO F6 представя и първия CrystalRes дисплей в серията POCO F. 6,67-инчов Flow AMOLED DotDisplay с флагман качество предлага 120Hz честота на опресняване, 2400 нита пикова яркост и 68 милиарда цвята, осигурявайки ярко изживяване и зашеметяващо качество с висока 1,5K разделителна способност. Изключително тънката рамка и съотношението на екрана към тялото от 94,27% създават наистина впечатляващо изживяване при стрийминг на видеоклипове, игри или четене онлайн. Сертификатите на TÜV Rheinland за грижа за очите, за щадящо циркадно движение и за липса на трептене гарантират безопасни, комфортни и продължителни периоди на гледане.
Като алтернатива на вълнението от игрите и когато искате да заснемете зашеметяващи снимки,
POCO F6 предлага 50MP настройка на тройна камера с ултраширок сензор IMX882 с голяма бленда F/1,59, позволяваща при повече светлина да създавате висококачествени снимки през деня и особено през нощта. POCO F6 също идва с OIS и EIS, който вече е стандарт от серията F. Други водещи фотографски функции включват 4K видео с 60 FPS, което позволява ултраясно видео в кинематографичен стил с висока кадрова честота. С мощния чипсет, Motion Tracking Focus 2.0 може да проследява движението на хора, животни и насекоми дори за най-отдадения природен фотограф.

Предлага се в три различни цветови опции: Black, Green или най-новия цвят Titanium, POCO F6 разполага с мощна батерия от 5000 mAh. 90W турбо зареждане постига 100% зареждане за около 30 минути, за да е винаги на ваше разположение 4 5.
„С технологията, която напредва с невероятна скорост, пазарът сега изисква смартфони с цялостна производителност, които също са на достъпна цена.
POCO F6 Pro може да се похвали с водеща производителност и изживявания, представлявайки тазгодишното устройство с невероятна стойност в своя ценови сегмент. POCO F6 съчетава най-новия хардуер и софтуер за предоставяне на върховно гейминг изживяване. С нашата серия F6, ние залагаме много на всеки аспект от един флагман смартфон и се стремим да поставим нов стандарт в индустрията,” сподели Ангъс Нг, ръководител на Продуктов маркетинг в POCO Global.

В България продажбите на смартфоните от серията POCO F6 стартират от 6-и юни. Те ще се предлагат в следните варианти и цветове:

POCO F6 – 12GB + 512GB, цветове Black, Green и Titanium на препоръчителна крайноклиентска цена 1049 лв.

POCO F6 Pro – 16GB + 1TB, цветове Black и White на препоръчителна крайноклиентска цена 1449 лв.
Цената и наличността варират в зависимост от пазара и каналите за продажба. Моля, обърнете се към
POCO за наличност на продукта и подробна информация за регионалните продажби.

Disclaimer

1.      DC димиране за висока яркост и PWM димиране за ниска яркост. Екранът поддържа максимално високочестотно PWM затъмняване от 3840 Hz, което влиза в сила, когато яркостта на екрана е под 24 нита. Моля, обърнете внимание на действителния опит.

2.      19 минути до 100% са данните за зареждане чрез използване на 120W зарядно устройство в кутията, като ръчно активирате функцията „Увеличаване на скоростта на зареждане“, докато държите дисплея изключен. Данните са получени от вътрешните лаборатории на POCO при температура на тестовата стая от приблизително 25 . Действителните резултати могат да се различават поради различните тестови среди. Моля, направете справка с действителния опит.

3.      Данните са тествани от вътрешни лаборатории. Действителните резултати могат да се различават.

4.      Данните са тествани от вътрешни лаборатории. Действителните резултати могат да се различават.

5.      90W кабелно зареждане означава, че изходната мощност на адаптера е 90W. Действителната изходна мощност може да варира в зависимост от околната среда.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар