Всички рецепти на топлата витрина на веригата са утвърдени лично от шеф Виктор Ангелов
По време на Великденските пости BILLA предлага богато разнообразие от готови
постни ястия на топлата си точка. Сред традиционните български класики без месо и животински продукти ще бъдат боб яхния, постен гювеч, прясно зеле, бейби картофи със самардала, ориз с гъби и много други. Всички рецепти са утвърдени лично от шеф Виктор Ангелов, който през миналата година пренесе своите опит и умения в кухнята на веригата. Клиентите на BILLA могат да се възползват и от традиционни постни предложения в категория свежи деликатеси, като лозови и зелеви сарми, картофени деликатеси, салати без майонеза, маслинова паста, над 15 вида маслини и редица други вкусни допълнения към постната диета.
На Цветница рибата е позволена за постещите, а клиентите на BILLA могат да се възползват от рибните предложения на скара, като филе от скумрия, както и печена пъстърва и ципура в по-големите обекти на веригата.
По време на Великденските празници, BILLA ще предложи на потребителите селекция от ястия, включващи характерното за празника агнешко месо. В топлата витрина клиентите ще могат да открият агнешки кюфтета и кебапчета, както и традиционната агнешка дроб сарма по рецепта на шеф Ангелов, която ще бъде на специална празнична цена. Най-новото предложение на веригата е ястие с агнешко месо, ориз и праз.
В началото на 2023г. Виктор Ангелов и BILLA започнаха успешно партньорство, в рамките на което професионалният шеф готвач лично прегледа и подобри рецептите от топлата витрина на веригата. В отговор на съвременните нужди на потребителите, BILLA обогати асортимента си от традиционни български и европейски готови ястия. Резултатът е разнообразие от предложения, които са отличен избор за онези, които ценят качествената и вкусна готвена храна, но не винаги разполагат с времето,
необходимо за приготвянето ѝ всеки ден у дома.Всички предложения от седмичната брошура на BILLA можете да видите тук: https://www.billa.bg/promocii/sedmichna-broshura.
Няма коментари:
Публикуване на коментар