Translate

петък, 5 април 2024 г.

Национални дни на кариерата стартира на 6 април в София

 

23-тото издание на най-голямото кариерно изложение в България ще се проведе в 6 академични града с над 100 фирми-участници

 

 

Форумът стартира в 10 часа на 6 април в Гранд Хотел „Милениум“ и ще продължи в следващите седмици в още пет академични града. Независимо от кризата в някои браншове младите хора и тази година ще имат възможността да започнат желаната кариера благодарение на Национални дни на кариерата. Над 100 компании са заявили участие, за да предложат своите работни и стажантски места. Входът за търсещи работа е свободен, но с предварителна задължителна регистрация.

Провеждането на форума в големите градове в съботни дни е доказана практика, която дава възможност както на учащите, така и на работещите, да отделят необходимото време, за да се срещнат с всички работодатели.

По време на Национални дни на кариерата се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на събитието максимално лесно и удобно и без използване на хартия. За целта е необходима единствено предварителна регистрация в ScanFactor, както е описано тук.

За втора поредна година на Национални дни на кариерата ще гостува радио ENERGY с излъчване на живо от Гранд Хотел „Милениум“. Кариерният форум ще сподели емоциите от събитието със слушателите в ефира по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Освен музика от 10:30 до 13:30 ще се излъчват на живо и интервюта, и разговори с посетители и изложители.

Форумът в София продължава до 18 часа.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?

  • София – 6 април - Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Габрово – 11 април - Технически университет
  • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 априлРусенски университет „Ангел Кънчев“

Повече подробности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на national.careerdays.bg.

Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Събитието предоставя възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии. От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 58 000 души.

Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар