Translate

сряда, 14 февруари 2024 г.

Най-мащабното кулинарно риалити Hell’s Kitchen се завръща с шести сезон

Тази пролет в Кухнята на Ада става напечено за новите атрактивни участници, които ще опитат да впечатлят шеф Виктор Ангелов със своите умения

 

 

Гореща кулинарна надпревара очаква зрителите на NOVA с шестия сезон на хитовото риалити Hell’s Kitchen тази пролет. Взискателният шеф Виктор Ангелов ще посрещне нови колоритни претенденти за наградата от 100 000 лева. Сред участниците има такива, които са готвили за принц Хари и Меган Маркъл и за футболисти от отбора на Челси. За първи път във формата ще участва действащ кмет на малко населено място.

В Кухнята на Ада отново ще влезе и специален отбор с популярни личности, готови да нажежат страстите до краен предел.

Поп фолк легендата Бони ще бъде част от звездния отбор на сезон 6 на Hell’s Kitchen.

Гласовитата певица влиза в Кухнята на Ада заедно с двама от най-колоритните и забавни български артисти - Китодар Тодоров и Коцето Калки.

Златните готвачи първоначално ще готвят като екип и ще се изправят срещу отборите на сините и червените в Hell’s Kitchen 6. Само един от тях обаче ще грабне звездната титла. Миналата година с отличието се окичи интернет сензацията Виктория Капитонова.

Освен Бони, Китодар и Коцето Калки, в отбора на златните ще видим още феномена от “Игри на волята” Пеньо Гатевски - Гатьо, семейната терапевтка с пиперлив език Наталия Кобилкина и любимата влогърка на младите българи - Изабел Овчарова - Изи.

Отличителните личности в обора на звездите ще намерят истинска конкуренция в

лицето на кулинарите в отборите на сините и червените. Шеф Виктор Ангелов е избрал 18 впечатляващи готвачи с интересни житейски истории и огромен потенциал за развитие под зоркото му око.

Шестият сезон на Hell’s Kitchen започва на 20 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар