Translate

сряда, 14 февруари 2024 г.

Генерал Мутафчийски „вербува” най-добрите зрелостници за военни лекари

 

 

ВМА означава семейство. И всеки, който е част от този екип, ще го потвърди. ВМА е
уникална структура, която инвестира и в развитието на своите кадри, и в лечението на своите пациенти, внедрявайки всички иновативни техники.

Ние търсим усърдни и последователни млади хора, които имат широк поглед, които са иновативни и проявяват самодисциплина. Ние търсим най-добрите сред най-добрите, казва началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.

Той не крие гордостта си от успешното дипломиране на първия в историята на страната випуск военни лекари, които вече са разпределени във военните формирования, както и от следващите 115 курсанта, които продължават по пътя на „Първите”.

От 12 до 16 февруари ще се проведат Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА. Целта на инициативата е да се представят възможностите за обучение и реализация по специалности „Военен лекар“ и „Военна медицинска сестра“.

Стотици зрелостници, разпределени в две групи от 10:00 и 14:00 часа, ще имат възможност да се срещнат с нашите медици и да зададат своите въпроси към генерал-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, който от своя страна ще им сподели своя опит и уроци, които е научил по време на военните си мисии.

Всички записали се групи ще очакваме в съответния ден и час на централен вход на ВМА.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар