Translate

събота, 17 февруари 2024 г.

Приключението "Един за друг” стартира с поредица от предизвикателства и различни екстремно-забавни ситуации

 

 

Най-дългоочакваното любовно реалити стартира на 14.2. т. г. с поредица от
предизвикателства, в която ключова роля имаха любимците на зрителите от четвъртия сезон на шоуто - Криси и Арти, Ванката и Сани и победителите от първи сезон - Елена и Пламен.

Най-добре с изпитанията /редуциране на общия им багаж до 40 кг. при Емо и Мария на митница първа; близка среща със скарата на Ванката и Сани, която за 10 мин. трябва да хапнат без остатък; на следващата станция при Елена и Пламен, тестване на координацията им със забавна задача-вадене на играчка мече; а на финалната спирка – втората митница Криси и Арти решават имат ли място двойките във Вилата на любовта, с печат в общия им паспорт/ се справи младата двойка Емилиян и Кристина от Добрич, които си извоюваха седмичен имунитет. Последни завършиха Гергана и Светозар. Светльо е сред най-богатите участници в сезон 5 на “Един за друг”, а Гергана е украинка от Враца. Едно стъпало над тях в играта бяха Петя и Дилян, които откровено споделят, че при тях ролите са разменени - той чисти и мие, а тя се грижи за техническата изправност на дома им. Сред най-атрактивните участници бяха съпрузите полицаи Маргарита и Кристиан, които постигнаха своеобразен рекорд, влизайки в “Един за друг” с 160 кг. багаж.

Първи прага на Вилата на любовта прекрачиха София и Тихомир от Харманли. Двойката е живяла в САЩ, а София отскоро е мама-инфлуенсър. Тя споделя видеа в социалните мрежи, в които дава домакински съвети. В предизвикателството “Един за друг” се впуснаха още Петър и Галена от Генерал Тошево. Петър има вече опит в риалити формати, защото е участвал във “Фермер търси жена”.

Последните атрактивни участници, които влязоха в предаването в деня на любовта са Ивайло и Христина. Тя е на 44 г., но вече е баба и има две внучета. Той е познат на зрителите с участието си в телевизионно риалити, в което си създава много врагове. Какви ще са взаимоотношенията им с двойките в “Един за друг”, предстои да разберем.

Първият епизод на подкаста “Един без друг”, посветен на предаването, вече е онлайн. В него водещата Денислава Велкова, участничка в сезон 2 на “Един за друг” и “Игри на волята”, дискутира новите 7 двойки заедно с любимците на публиката Криси и Арти. Епизодът е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Във втория епизод за сезона на изпитание бяха поставени, на още шест двойки, знания по география, управление на моторни и немоторни превозни средства и работата им в екип.

В края на атрактивните пътешествия, Михаела и Венцислав от Перник триумфираха, преминавайки трасето без нито една грешка и завоюваха втория седмичен имунитет. Най-бавно до своята крайна дестинация достигнаха Елизабет и Йордан, които компенсираха изоставането със страхотно чувство за хумор и самоирония. Предпоследни, само на няколко минутки пред тях, се оказаха строителният предприемач Светослав и неговата съпруга Сияна, които изпитаха сериозни затруднения с карането на триколка и навигацията в зимни полеви условия.

Основна роля в този епизод изиграха и първите седем двойки в предаването, които допринесоха за доброто настроение на новодошлите. По своя идея участниците, които прекрачиха Вилата на любовта на 14-и февруари, поставиха новите си съквартиранти в различни екстремни ситуации, влизайки в ролята на помощен персонал, асистент-водещи и редактори.

Последни на полигона излязоха Ивана и Ивайло, които се запознават на кастинга на телевизионно риалити. Двойката иска да пребори стигмата, която тегне над двойките с по-голяма възрастова разлика, доказвайки, че истинската любов може да преодолее всичко по пътя си. Те завършиха на второ място в класирането, само на крачка от победата.

Гости на водещата Денислава Велкова в подкаста “Един без друг” бяха поп-фолк звездата Роксана и финалистът от “Игри на волята” сезон 5 - Мартин Николов - Елвиса. Тримата заедно обсъждаха новите шест двойки в “Един за друг”. Епизодът с тяхното участие вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

От следващата седмица епизодите на “Един за друг” ще се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Коя ще е първата елиминирана двойка? И как ще се спогодят новите съквартиранти във Вилата на любовта? Не пропускайте новите епизоди на най-позитивното риалити в ефира.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар