Translate

сряда, 17 май 2023 г.

Sinoptik.bg навършва 15 години

Платформата за прогноза за времето предлага покритие на 80 000 локации в цял свят
 
 
Сайтът Sinoptik.bg празнува своя 15-и рожден ден. Платформата, част от портфолиото на медийната и технологична компания Нет Инфо, е един от най-предпочитаните източници на информация за времето у нас. Покритието на
80 000 локации от цял свят осигурява на потребителите максимален комфорт и бърз достъп до прогнозата, дори в най-отдалечените и непознати дестинации по Земята.
През годините функциите на Sinoptik.bg стават все повече, особено след създаването на мобилното приложение, което може да бъде свалено безплатно от Google Play, App Store и AppGallery. Сред тях попадат моментна прогноза, прогноза за следващите 24 часа, пет и десет дни. В апликацията могат да бъдат открити още информация за фазите на луната, атмосферното налягане, както и други полезни данни. Допълнителна стойност добавя и секцията „Снимка на деня“, в която се публикуват авторски снимки на потребителите. 
При създаването си през 2008г. Sinoptik.bg е един от първите по рода си сайтове и предлага покритие на 1000 населени места, а днес е използван от милиони потребители. Платформата продължава да следи нуждите на потребителите си и да се развива, за да отговори на високите очаквания на аудиторията.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар