Translate

неделя, 24 юли 2022 г.

Приключенски класики и гарантирано забавление в четвъртата седмица на „Великият понеделник“

Зрителите могат да изберат кой филм искат да гледат на сайта https://greatmonday.bg

 

 

Четвъртата седмица на „Великият понеделник“ ще предложи две класически заглавия – комедиите
„Дънди Крокодила“ и „Зад борда“. Киноманите могат да изберат своя фаворит на сайта
https://greatmonday.bg. Събралата повече гласове лента ще бъде излъчена по KINO NOVA на 25 юли от 21:00 ч.

Сафарита, приключения, напориста журналистка и дори романтика – това очаква зрителите във филма „Дънди Крокодила“. Майкъл Джей „Крокодила” Дънди е ексцентричен ловец на крокодили, който живее в австралийската пустош и организира сафарита. След като Мик се спасява от нападение на крокодили, журналистката Сю решава да научи повече за него и да го интервюира. Следват редица приключения, които отвеждат ловеца извън зоната му на комфорт в модерен Ню Йорк, където се сблъсква с всички условности на модерния живот.

Романтичната комедия „Зад борда“ е второто предложение, за което зрителите могат да дадат гласа си. Богатата и разглезена наследница Джоана Стайтън /Голди Хоун/ наема местния дърводелец Дийн Профит /Кърт Ръсел/, за да преустрои гардероба на яхтата й. Заради недоразумение, обаче, Джоана отказва да плати за свършената работа. Затова, когато тя случайно пада зад борда и губи паметта си, Дийн решава да си отмъсти. Твърдейки, че тя е неговата съпруга "Ани", той я принуждава да изплати дълга си, като се грижи за къщата му и четирите му непокорни деца.

Зрителите могат да гласуват в уебсайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/, а актуална информация за филмите могат да открият във Facebook страницата на KINO NOVA. Освен избора на филм в понеделник, традиционно всяка седмица гласуващите киномани във „Великият понеделник“ могат да спечелят и атрактивни брандирани подаръци. В края на кампанията един от всички гласували ще получи голямата награда – рамкирана графика на художника Ясен Гюзелев „Таро – колелото на съдбата“.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар