Translate

неделя, 9 януари 2022 г.

FOX LIFE - Кварталът, сезон 2-3

Премиера, сезон 2: 13 януари

Премиера, сезон 3: 28 януари

Излъчване: От понеделник до петък от 17:05 часа

 

 

Седрик Ди Ентъртейнър играе главната роля в „Кварталът“ - комедия, която разказва какво се случва, когато най-дружелюбният човек от Средния Запад се премества заедно със семейството си в Лос Анджелис, където не всеки изглежда като него или оценява добросъседското му отношение.

Дейв Джонсън е изключително добродушен професионален медиатор. Когато съпругата му, Джема, получава работа като директор на училище в Лос Анджелис, те се местят от Мичигън с малкия си син Гроувър, без да се притесняват, че новият им мечтан дом се намира в общност доста различна от техния малък град. Съседът им, Калвин Бътлър, е много бдителен по отношение на новодомците, сигурен, че семейство Джонсън ще наруши културата в квартала. Въпреки това състрадателната съпруга на Калвин – Тина е приятелски настроена и ги приветства с добре дошли; най-малкият им син Марти смята, че Джонсънс могат да бъдат от полза за тяхната общност;  а техният по-голям, безработен син Малкълм, осъзнава, че може би в лицето на Дейв най-накрая е открил някой, който да го разбира. Дейв осъзнава, че да се впишат в тази общност ще по-сложно отколкото е очаквал, но ако успее да намери начин да намери допирни точки с Калвин, ще имат превъзходния шанс да превърнат този квартал в свой нов дом.

В ролите: Седрик Ди Ентъртейнър /Калвин Бътлър/, Макс Грийнфилд /Дейв Джонсън/, Тишина Арнолд /Тина Бътлър/, Бет Берс /Джема Джонсън/ и др.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар