Translate

петък, 14 януари 2022 г.

Теленор с оферта за 5G смартфони през януари

 

 

До края на месеца всички клиенти на Теленор могат да се възползват от атрактивни цени на водещи 5G смартфони. Сред устройствата на фокус са REALME 8 5G 64GB, NOKIA X20 128GB 5G Dual, POCO M4 PRO 5G 128GB, SAMSUNG Galaxy S21 FE 5G 128GB и TCL 20 5G 128GB /самостоятелно или в комбинация със смарт телевизор/.    

При покупка на посочените модели смартфони клиентите получават допълнително и отстъпка на стойност 30 лева за покупка на аксесоари като кабели, външни батерии, калъфи, протектори, жични слушалки и много други.

Офертата за 5G смартфоните ще бъде валидна до 31-ви януари, а повече информация за нея можете да намерите на сайта на оператора, както и на място във физическите магазини в цялата страна.

5G технологията разкрива нови хоризонти и създава нови възможности за хората и бизнеса, като им предоставя възможността да се насладят на ненадминато изживяване със стабилна картина на видео стрийминг с безкомпромисно качество. Операторът предлага достъп до иновативната технология без допълнително заплащане за всички клиенти на абонаментен план като част от своята корпоративна стратегия.  

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар