Translate

събота, 15 януари 2022 г.

Discovery започва нова ера в отразяването на откритото първенство по тенис на Австралия

Нов сезон. Нови лица на корта. Нови лица сред експертите на Discovery. Нови начини за феновете да бъдат близо до своите герои.

 

 

         Ализе Лим става част от екипа, който ще отразява Големия шлем по Discovery, присъединявайки се към тенис експертите Матс Виландер, Барбара Шет, Джон Макенроу и Джоана Конта

        Благодарение на платформите на Discovery, феновете ще имат достъп до поставения под номер 8 Каспър Рууд

        Discovery ще излъчи на живо 250 часа от Откритото първенство на Австралия

        Discovery и Tennis Australia подписаха ново споразумение за 10 години

 

Discovery и Eurosport са готови да отразят едно от най-дългоочакваните в историята издания на
Откритото първенство по тенис на Австралия
, в което ново поколение суперзвезди настъпват към Мелбърн в опит да спрат легендите на спорта да станат най-великите за всички времена.

Може ли Рафаел Надал да спечели 21-ия си турнир от Големия шлем? Или Даниил Медведев да се класира в турнирите от Големия шлем след паметната си победа в Ню Йорк? Може ли британката Ема Радукану да повтори зашеметяващия си успех на US Open през септември? Или любимият домакин Аш Барти да спечели трети турнир от Големия шлем?

Нов домакин в the Cube; легенди предподписват с Discovery
Освен Барбара Шет и Миша Зверев, които ще отразяват случващото се на място в Мелбърн между 17-30 януари 2022г., зрителите ще видят и ново лице, което ще се изправи пред тях от изключителното студио на Discovery в Лондон, The Cube. Ализе Лим, настоящ професионален тенисист и смятана за една от най-ярките звезди в медиите, ще бъде базирана в Лондон по време на турнира, като към нея ще се присъединят седемкратният шампион от Големия шлем Матс Виландер, трикратната полуфиналистка от Големия шлем Джоана Конта /първа седмица/ и бившият номер четири в света Тим Хенман /седмица втора/. Лим ще интервюира най-добрите мъже и жени тенесисти в света, използвайки революционните възможности за телепортация на The Cube.

Допълнително, в отразяването на Discovery ще се включат и две легенди на спорта, които имат удивителните 25 турнира от Големия шлем зад гърба си. Крис Евърт и Джон Макенроу се подновиха партньорството си с Discovery и неповторимата двойка отново ще предостави на зрителите своите неподражаеми коментари по време на отразяването на турнирите от Големия шлем през цялата година, стартирайки с AO 2022.

Отразяването по Discovery и Eurosport на двуседмичния турнир ще вклюва и множество легенди, предлагащи своя ненадминат опит за милиони фенове в цяла Европа. Борис Бекер /Matchball Becker в Германия/, Жустин Енен /ESP Tennis Club във Франция/, Алекс Кореча /La Casa del Tenis в Испания/ и Роберта Винчи /в Италия/ ще водят локални предавания, а с напредването на турнира ще се включват и в международния обмен на Eurosport.
Изгряващата звезда на тениса ще си партнира с Discovery
Един от играчите в челните редици на ново
то поколение тенис звезди е норвежецът Каспър Рууд. През 2022 и 2023г. настоящият номер 8 в света, който на 23-годишна възраст вече има 6 титли в кариерата си, ще си партнира с  Discovery като зрителите ще имат достъп до ексклузивни интервюта, включително и чисто ново съдържание в поредицата Players' Voice на Eurosport.com и още много съдържание, даващо на феновете уникален шанс да се запознаят отблизо с една от изгряващите звезди на професионалния тенис.

Каспър Рууд, който достигна до четвъртия кръг на Откритото първенство на Австралия миналата година, каза: „Това да си партнирам с организация като Discovery е уникален шанс, защото тя не само показва случващото се на живо, но и всеки следващ път иска да влезе още по-навътре в историите на играчите и да стигне много отвъд корта. Това партньорство ще ми позволи да общувам редовно с феновете в цяла Европа. А това е нещо, което обичам не по-малко от самата игра. Иска ми се да докоснем зрителите до това как мисля, до върховете и паденията ми, да споделя всичко с тях и да се надяваме, че върховете ще са повече!“.

Още повече от случващото се на живо и съвсем нови формати в отразяването по Discovery

360-градусовият подход на Discovery при отразяването на Откритото първенство на Австралия ще гарантира, че всяка точка на турнира е покрита във всички платформи. Eurosport.com ще отразява турнира на живо с масивно визуално съдържание, блогове на живо и анализи на мачовете, допълнени от професионалното мнение на екипа от тенис експерти по Discovery.

За феновете, които жадуват повече анализи, след като линейното отразяване приключи, ще има бонус предавания от студиото The Cube, излъчвани предимно в discovery+* и приложението Eurosport. Други кратки формати, като My Social Network – където някои от най-добрите играчи в света ще отговарят на въпроси от социалните им канали – и Legends Voice, представящ размишленията на отминали легенди в тениса по актуални въпроси в играта – също ще имат своя дебют в платформите на Discovery.

Откритото първенство на Австралия тази година е първото събитие от новото 10-годишно партньорство между Discovery и Tennis Australia. Обявено през септември миналата година, то включва всички линейни и дигитални права върху турнира и надгражда връзката между Eurosport и турнира в Мелбърн, за първи път започнала през 1995г.
Тенис календар на Discovery Eurosport, януари 2022г.:

  • ATP Cup, Сидни, Австралия – 1-9 януари 2022г.
  • Adelaide International – 6-16 January 2022г.
  • Australian Open квалификации – 14-17 януари 2022г.
  • Australian Open, Мелбърн, Австралия – 17-30 януари 2022г.

 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар