Translate

петък, 3 декември 2021 г.

Ексклузивно: Моника Белучи говори пред NOVA

Кино звездата разкрива спомени от България и тайни за новата си филмова роля пред зрителите на „Събуди се“

 

 

Световноизвестната актриса Моника Белучи даде ексклузивно интервю за NOVA. Кино звездата разкрива какви спомени пази от България специално за зрителите на предаването „Събуди се“.

„Бях в България за снимките на филма „Memory и наистина си прекарах много добре. Иска ми се отново да се върна и да остана по-дълго, за да се свържа по-дълбоко с вашата страна. София е толкова красив град“ – споделя за първи път Моника Белучи пред зрителите на NOVA.

Тя се срещна с журналиста Ивелина Кунчева и оператора Таси Асенов по време на филмовия фестивал в Торино, където бе удостоена с наградата „Stella della Mole“ и проведе майсторски клас в Националния музей на киното в италианския град.

Пред екипа на NOVA разкрива и емоционални моменти от участието си във филма „Момичето във фонтана“, чиято премиера се състоя по време на кино форума. В него Моника Белучи влиза в образа на Анита Екберг – шведската актриса, станала легендарна с участието си в „Сладък живот“ на Фредерико Фелини.

Редувайки архивни кадри на Анита с историята на съвременна дива, каквато е Моника Белучи, режисьорът на лентата Антонджулио Паници се връща назад във времето, за да покаже символите на една отминала епоха. А в разговора пред NOVA Моника Белучи издаде тайни от своя изключителен живот.

Не пропускайте ексклузивното интервю с Моника Белучи в неделя /5-и декември/ в „Събуди се“ по NOVA.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар