Translate

сряда, 1 декември 2021 г.

Boomerang - „Шантави рисунки-мисунки“ – „Сто процента шантава Коледа“

На 3 декември от 14.00 ч.

 

 

Boomerang ни кани на „Сто процента шантава Коледа“ с Бъгс Бъни. За да можем да се забавляваме и с останалите шантави рисунки, ще имаме възможност да видим и няколко уникални епизода от приключенията им от поредицата „Шантави рисунки-мисунки“. Очаквайте епизоди за Бъгс Бъни и ловеца Елмър, Тасманийският дявол Таз, Туити и Силвестър, Дафи Дък и Порки Пиг, както и за Бързоходеца и Койота.

Зрителите ще започнат това забавление с Бъгс Бъни, който си почива до коледната елха - но вместо да хапва коледни лакомства, той все още гризе моркови.

В един от другите епизоди Дядо Коледа е изгубил елфите като работници и не може да се справи с подготовката на подаръци сам. Дафи Дък и Порки Пиг решават да променят тази ситуация и да му помогнат. Както обикновено, Дафи Дък убеждава Порки да поеме на това приключение с него.

Тасманийският дявол решава, че е време да изпробва празничните обичаи. Той тръгва от дома си в топла Тасмания, за да пее коледни песни от врата на врата. Ще се окаже, че не е толкова лесно, колкото си е мислел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар